Pixx.

Aja, denna valborg var väl inte bäst direkt, men det duger ;) Först så for vi till Vännäs och kollade på majbrasan i en och en halv timme. Lite långtråkigt var det. Vi for sen till Bränna, fasst vi skulle igentligen ha stannat och tittat på min kusin som skulle spela 20:30 men vi ides inte vara där så länge. I Bränna var det lugnt, otroligt lugnt. Den enda bil som fanns där var Polisen som antagligen fanns på fel ställe. Troligen så far alla unga till Vännäs och ser Wild Cats så det var väl därför.

Dissa mitt skitiga hår !


 Vännäs majbrasa 2009.

Nu ska jag se en film.


Allt i en ;)

Hej..
Kolla på den lite sjuka bilden längre ner! Nu vet ni vad jag gör när jag har tråkigt =)

Alla mina favorit bilder på mig i en =)
Snajs ;)
Nej, nu ska jag ta tag i min tristess, först och främst ska jag gå från datorn. Puss.


Valborgsmässoafton !

Hej! Japp, jag har sovit till 12:00. Precis på sekunden.
Och idag är det Valborgsmässoafton. Så ikväll blir det Vännäs på majbrasa. Jag har ju nästan hela släkten på pappas sida i Vännäs så troligen kommer alla att finnas där. Det kommer nog inte att bli kul utan mina vänner där så jag får hoppas på att någon lyssnade på mig och övertalade sina föräldrar om att Vännäs äger ut allt annat =)
Det är så lite snö kvar! Asså snart är det ju sommar =) Längtar så otroligt mycket tills vi får sommarlov. Jag och Paaoow har planerat att vi ska fara till Ansvar över midsommar, sen så ska vi tälta, bo i husvagn och mycket, mycket, mer. Det är det enda vi vet att vi ska göra, sen ska sommarlovet bli impulsivt, precis som alla andra lov =) Gud, vad roligt vi kommer ha de =D
Men om vi håller oss till nuet, så har jag inte mycket att göra. Mamma slutar snart lovet och då är jag inte ensam hemma längre , buu för det. Sen ska jag ta cykeln till Fenix och köpa mjukglass, och sitta ute i solen =) Det är ju så fint väder, solen bara steeeker, och det blåser lite så det blir inte outhärdligt :) Kanske drar iväg till farmor och checkar läget lite grann, ja vi får se. Men först ska jag gå ut med hundarna. PussPuss.


Burn with me, heaven is on fire.

Hej!
Ja, jag är ledig nu! Har redan sakt det men det ska bli så skönt att få sova ut imorgon.
Jag har inte tänkt stiga upp förrän 12:00, vaknar jag tidigare så får jag helt enkelt ligga där tills klockan slagit 12:00.
Japp, så är det =)
Ikväll ska jag också testa friheten. D.v.s läsa ut den tredje boken av Twilight. Jag har mer än halva kvar men jag ska ha läst ut den innan jag somnar. Så det så. Jag läser otroligt långsamt om jag är trött så jag kanske får sitta uppe och läsa till 06:00. Det skulle inte förvåna mig, men nu har jag bestämt mig så det går inte att ändra på nu ! =)
Ska se på en film nu. NattiNatti små gullungar =)


She´s like the wind.

Hej!
Jag skrev ingenting igår p.g.a internet strul. Detta jäkla internet som bara hoppar ur..
Iallafall, skolan var tråkig. Vi hade syslöjd sista timmen på elevens val och då har jag börjat skissa på en kjol som jag kanske ska ha på skolavslutningen. Jag vet precis hur den ska se ut, det ska vara volang i den. Men färg / tyg har jag ännu inte valt. Vet inte vad som passar mig men jag vill ha en somrig kjol så kanske turkos? Eller rosa? Glansig ska den vara iallafall =)

Resten av veckan är vi lediga. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra då, Paoow ska ju till Pello och fira Valborgs men jag vet inte riktigt vad jag ska göra då ?! Ingen lär ju vara hemma, dom flesta far ju på majbrasor med sina familjer så jag vet inte riktigt.. Ska ringa runt lite imorgon så får jag helt enkelt se då.
Idag vet jag inte heller vad jag ska göra. Alla har ju typ nån sorts träning idag så jag vet inte. Kanske får vara hemma och bara relaxa med hundarna? Nej, måste verkligen försöka få tag på nån. Nu. Ska ringa en person som jag har i mina tankar just nu, hoppas att hon inte ahr nån träning. Jaja, kraam på er.

Mjukglass = GOTT

Yeey! Imorgon ska vi sälja min gamla fula gula cykel (hoppas att köparen inte läser detta, men chansen är inte stor)! Snart är den helt utom min åsyn, ja, så ful är den, men inte helt utan att överdriva.

Kom hem för ett tag sen nu. Jag, Amanda, Ida och Paooooow var och köpte mjukglass. Vi var så högljudda så att han i kassan blängde på oss när vi gick därifrån, säkert blev han lite lättad också =) Sen yrade jag och Ida runt på Bänna ett tag. Och nu är jag hemma. Ska gå och se vänner nu. Hejs.


.

Hej,, får inte vara på datorn nu igentligen. Jag har massor att göra men måste ju som skriva först =) Det jag måste hinna göra innan jag går och lägger mig är
*Duscha
*Ta fram kläder
*Packa väska
*Söka mitt busskort
*Ringa Paooooooow
*Gå ut på två promenader, en med varje hund
*Göra min försenade matteläxa (var ju sjuk förra veckan)
*Träna glosor
*Se tv
Skolan är inte direkt någon favorit grej för mig. Hade jag bott utan mina föräldrar så hade jag nog aldrig gjort nån läxa. Riktigt jobbigt men jag gör det iallafall eftersom att mamma och pappa säger åt mig att göra det. Måste börja ta lite mer ansvar igentligen men det är inget jag ska börja med idag, nej. Men nu måste jag gå innan nån härinne får damp på mig. Iallafall, vi hörs nog inte nå mer idag så Big Bear Hugs !

Hos Paaaaaaaaow

Hej! Är ännu hos Paoooow. Vi vaknade sjukt tidigt idag, typ 07:15, och det är ju inte ens skola! Jag vet inte riktigt vad det har tagit åt mig! Vi gick och la oss ganska sent igår, vi gjorde lite "olagliga" grejer igårkväll. Vi klättrade ner från brandstegen och så gick vi till en gran och klättrade. Det gick bra, tills jag tappade mina kära DC-skor. Vi var nästan högst upp i trädet då så jag fick lite panik om hur jag skulle kunna ta mig ner. Men det gick bra, fasst nu är mina vita sockor inte lika vita längre. Jaja, kul hade vi iallafall. Sen när vi skulle upp för brandstegen igen så gick det lite sämre, jag trodde seriöst att jag skulle dö, hela mitt liv passerade i repris. Så hemskt var det.. Eller nej, det var överdrivet .. Men det var läskigt iallafall.

Idag så ska vi nog vara med gerbilerna och jag har fotat en massa så jag lägger upp bilder på bloggen när jag kommer hem. Jag glömde min USB-kabel hemma. Men nu måste vi gå, vi ska kolla vad Twist & Twix gör. Kraam.

Under my umbrella, eh, eh, eh.

Hej!
Nu är jag hos Paoooow =) Hennes gerbiler är så himla gölliga =)=)
Pauliina fick nå damp nyss, jag sa till henne att min förra design hade raderats och då "spydde" hon vatten (hon drack vatten samtidigt som jag sa det) på mig! Och började "garn" skratta! Asså hallå vad är det som är så himla kul med det ?! *Stirrar på Pau*. Nu började hon damp skratta igen! Ja, hon är ju lite som hon är miss Pauliina Larsson. Nu måste jag gå och se till henne så att hon inte gör något riktigt dumt. Jag ska tillbringa natten här och Pau har föräldrakontroll så vi kan inte gå på datorn efter 20.00 så detta är sista inlägget. Njuut nu. Big hug to my teddybears.


You spin my head right round, right round when you going down, down.

Aah, entligen hittade jag "You spin me right round" på youtube! Aaw måste sätta in den före jag drar till Paow´s place. Några galenskaper ska vi då allt hitta på, haha känn dig mobbad som inte får veta ett skit! Neerå, jag skojjar bara, endel får ni ju veta. Vet inte om jag ska blogga hos Pauliina .. Hmm .. Ja, vi får se hur det blir med det. Men nu ska jag dra till TALLVIK. Pösspöss.

Grey, boring and boring.

Nu är designen min den absolut tråkigaste i hela världen. Men för att slippa ha den där andra "heart" designen så duger den här framöver.
Nu har jag fått min cykel. Den duger =)

En blondin, innerst inne ?

Dagen är vad man gör den till. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Själv går det ju inte att ha roligt. Eller jo nog går det men det är absolut omöljligt att ha EXTREMT kul utan sina vänner. Och tyvärr vet jag inte riktigt var alla håller hus ?! Pauliina är i Luleå, det vet jag. Men jag vet inte när hon kommer hem. Hon måste verkligen skaffa sig ett SIM - kort till sin mobil för det börjar bli lite irriterande när jag inte kan få tagpå henne.
Matty och Emma är i fjällen och jag tror att dom anländer hit till Ökx imorgon. Alla andra är bara spårlöst försvunna. Och en del har jag inget nummer till. Jaja, jag får messa Paus syster och säga att hon ska säga till Pau att hon ska ringa mig så fort hon kommer hem. Nu låter jag lite desperat ut och ja, det är jag =).

Vet ni vad jag har blivit bättre på? =) Sätta in bilder !! Yeeey =D I det här inlägg finns det också en bild och när jag far till Pau så ska vi fota hennes gerbiler så det blir nog massor av bilder framöver. Det vågar jag nästan lova, fasst ni vet ju hur jag är, lovar jag något som handlar om bloggen så bryter jag det alltid. Bara för att det känns så tvunget. "AAh va jobbigt jag MÅSTE lägga ut bilder". Och då blir det inte nå kul längre. Så jag ska nog hålla mig från att lova någonting, iallafall i ämnet "blogg".

Vet ni en till grej? Nu blev jag jättelycklig =D Jag ringde hem till Pauliina nydd och då sa Iida att Pau hade tagit med sig hennes mobil så jag fick tag på henne!  Jippie!  Men vad vi har för planer får ni nog aldrig veta. Den enda jag kan berätta är att jag KANSKE ska sova hos henne. Iallafall fara till henne ikväll. Sen, haha, sen kommer ingen någonsin få vet något. Eller jo det är ju klart, ni ska ju såklart få veta, men inget hemligt. Tyvärr, så dum i huvudet är jag inte. Eller kanske så är jag det. När jag skulle gå ut med hundarna idag, så lyckades jag med en grej som är ¨så himla korkad. Jag har gjort det förr och det här var nog knappast den sista gången. Ja, jag skulle gå ut genom dörren och så knuffade jag på den men den gick inte upp så då märkte jag att den avr låst. Sen så försökte jag knuffa upp den igen men det gick ju inte! Sen när jag förstod min egen dumhet så insåg jag att man måste vicka på handtaget först. Haha. Hur dum får man vara asså? Samma en gång när jag sov över hos Charlotte och så hade hon farit på jobbet och då skulle jag gå ut på en promenad med Wille. Då hände samma grej igen. Fasst då blev jag förbannad! " S*t*ns dörrj*vel öppna dig för i h*lv*te! Och när jag märkte att jag hade glömt att vicka på handtaget så satt jag där och "garn" skratta åt mig själv. Jag har även lyckas göra det på HK:n en gång. Då var jag med Matty. Jag knuffade och knuffade men dörren gick inte upp. Matilda stod där och blängde på mig och sen sa hon "ska du inte vrida på handtaget?" Ja gud vad vi skrattade, haha. Jag kanske är blondin iallafall? =) Nej, nu ska jag gå och packa ihop lite hamster grejer som Pauliina ska få till sina gerbiler. See you soon.


I´m getting better and better.

Som ni ser så har jag ännu kvar den här rosa "heart" designen. Nu är jag ensam hemma och har all tid i världen att fixa en annan, en speciell, en som ingen annan kan ha, en design. Och snygg ska den bli. Riktigt nice ska den bli. Bara det att jag inte har några idéer. Ork har jag men absolut ingen aning om HUR den ska se ut! Eftersom att utseendet på den kanske är absolut viktigast så har jag nu en ursäkt för att gå och se på tv istället. Jag kanske får lite tips därifrån *blink* =) Well, well.
Jag sa ju igår att den här dagen skulle vara spontan så jag kan inte säga någonting om hur den här dagen kommer att se ut. Det enda jag får ha planerat är att jag ska vara spontan hela dagen, gå ut med hundarna och såklart äta =D Men jag kan säga en grej som jag ska göra idag. Vänta på att Pau ska komma hem från Piteå med sina små gerbiler. Sen får vi se vad som händer. Men nu måste jag ta en macka innan jag  dör av svält =)


Hinner inte komma på en rubrik, jag lovar, jag hinner somna.

Hej, ser på Ocean´s Thirteen. Säkert så blev stavningen fel på namnet där men what ever. Jag är så trött, redan! Inte kan man gå och lägga sig nu! Man kan ju inte gå och lägga sig såhär tidigt när man får sova länge imorgon! Herregud, då kommer jag ju att vakna tidigt! Ja iallafall, så har jag ju sakt att jag ser på den där filmen. Den är alldeles för komplicerad enligt mig. Jag har redan sett den två gånger och jag har aldrig fattat, och kommer aldrig att fatta hur dom lyckas komma på det dom gör. Sjukt.

Imorgon ska mamma och pappa fara till Luleå så jag ska vara hemma med hundarna. Dom ska fara och köpa en cykel åt mig, så tråkigt. Sen så ska dagen vara spontan. Jag ska göra vad jag känner för, precis för minuten. Därför vet jag inte riktig vad jag ska skriva..
Okej, nu seriöst måste jag sova, annars kommer jag aldrig orka upp och gå ut med hundarna imorgon. Se yaa ;O

Lite off, jag vet.

Vi har begravt Jacki idag. Bakom vår gamla lekstuga ligger han nu och vilar .. Det känns lite jobbigt att prata om det igentligen. Man har liksom ännu inte fattat att han är död. Men det är väl bara att acca att han led och att det var bättre såhär än att han skulle få lida.

För att byta samtalsämne så .. Jag har läst ut Twilight! Igår morse faktist men jag har varit lite off på att blogga dom här senaste dagarna så jag har inte kommit på att upplysa er om det. Nu har TREDJE boken av twilight börjat läsas. Men nu ska jag dra ut med hundarna =) Ha det braa :)


R.I.P

Hejhej,, Jag vaknade för några minuter sedan. Jag hade tänkt fara på skolan fasst jag har ont i huvudet, men igårkväll så hittade jag Jacki död i sin bur. Stackars kille, han var sjuk och vi hade tänkt gå till avlivning med honom så att han skulle slippa lida. Men nu är han död. Jag märkte timmarna före han dog att det snart skulle hända. Han var kall i kroppen och höll på och stänga av sig själv. Jag höll i honom några sista minuter innan jag satte in honom i buren. Och sen när jag skulle gå och lägga mig så märkte jag att han inte andades. Han slapp lida iallafall. Han var gammal och sjuk. Det var bättre att han fick dö hemma än hos en veterinär. Jag vet att han har det bra nu, i djurhimelen :) R.I.P Jacki.

Se det på den ljusa sidan.

Hej, just nu är jag riktigt irriterad. Nån har hackat sig in på min blogg och ändrat en del t ex designen. Nu får jag inte tillbaka den så jag får nöja mig med den här tills vidare. Att såna människor finns, som bara vill förstöra för andra. Nåja, look it on the bright side nu kan jag göra en ny design .. Som är finare .. Det här blir sista inlägget för ikväll så hejdå..Kraam.


GMU


*stolt*

Hejhej =)=) NU har jag laddat upp bilder på datorn =D *stolt*
Är hemma från skolan idag igen, det har ni märkt. Imorgon ska jag nog fara på skolan. Jag vill men jag vill inte att jag ska bli ännu värre sjuk ifall att jag far på skolan! Och då får jag ju inte fara till Pau och gerbilerna! Nej det går inte för sig, jag får helt enkelt ta och bli frisk. Nu ska jag ladda upp med honung, bafucin, halstabletter och När jag hör din röst. Jag är på dom sista sidorna nu =)



 Har man kul så har man =)=)

 Lovely kusin =)=)

Favorit design !

Hej!
Nu sitter jag och läser www.kissies.se. Hon har en tävling på sin blogg nu. Man kan vinna en design från www.bloggasnyggt.se och det är ju fantastiskt! Dom har jättefina designer och det är så bra att köpa därifrån om man inte har tid, ork eller om man helt enkelt inte kan! Min favorit design på boggasnyggt.se är MAGIC.Jag ska verkligen vara med i Kissies tävlng därför att jag vill vinna den, och det ska jag =) Har aldrig vunnit någon gång så jag får se om jag har turen med mig den här gången =)


Därför att

                                                  Ifall att det inte blir något mer inlägg så, GOD KVÄLL <3


New moon.

Hej =) Jag har varit hemma från skolan idag. Det var ett stort misstag att fara igår så jag fick stanna hemma idag. Jag har inte bloggat eftersom att jag har varit väldigt upptagen =)=) Jag har läst 200 sidor till i När jag hör din röst. Det var som mest spännande när jag slutade, men jag vart så trött och då var jag tvungen att vila lite grann. Pappa har höpt några gamla serietidningar. Gällivare & Hänge hette dom, haha. Dom handlar om två skumma killar som campar.

Jag vet inte rikitigt vad jag ska göra nu. Sova har jag redan gjort hela dagen. Så det ids man ju inte. Läsa lite till kan jag göra. Får verkligen se till att vara frisk till på fredag! Då ska jag ju sova hos Pauliina, Twizt och Twizter. Jag var ju hos Pauliina igår faktist. Vi hade jättekul =)=) Vi höll på med hennes solfjädrar =) Det var skitkul =) Sen så hade Iida gjort kladdkaka och vi fick smaka =D Den va jättegod!! Tack IIDA <3 =) Och så hade Pau gjort chokladbollar som vi satt och mumsa i oss. Det var också jättegott =) Tack PAU <3 =) 

Ååh vad jag längtar tills New Moon går på bio! Då ska jag gå med Pauliina, det har jag bestämt och då är det bara för henne att hänga på =) Nej, men vill du se den Pau? Det vill jag iallafall! Om inte så får jag gå själv, för jag ska se den på bio! Nu när jag har läst boken så vet jag ju också vad dom tänker så då blir den ju bättre =) Det dåliga är ju då bättre=) Det dåligaste är ju att nu vet jag ju vad som kommer hända! Bara den är lika bra som ettan på film så löser det nog sig! Gud vad jag längtar =)

Nu ska jag äta. Måste bli frisk. Och det nu.

Dancing in the dark.

Idag har jag varit på skolan. Jag tvekade på morgonen om jag skulle fara men jag tänkte whatever och så for ajg. Men jag ångrar det! Min hosta har blivit sämre nu och den har nog inte tänkt stanna så kort. Men en fördel med att jag for på skolan idag var att nu kan jag fara till Pauliina istället för att sitta här i en hög med snorpapper. Pau har börjat göra chokladbollar nu så jag ska fara dit på stört efter att detta inlägg är klart.

På fredag har Pau ledigt från skolan. Fubbigt. Hon ska fara till Piteå och hämta sina gerbiler då det inte blev av att hämta dom i Boden. Två små ljusa tjejer är det. Om jag förstod henne rätt så skulle dom heta Twist och Twister =)=) Såå gulligt! På träsljöjden så har hon börjat på ett litet hus åt dom och det är så gulligt! Nu ska jag gå och äta värsta lyxmaten korv och makaroner =) Ha det gött.


Besatt av vampyrer.

Jag har läst ytterligare 100 sidor i andra boken av Twilight - serien. Asså den är ju bara så himla bra! När jag läste om när han lämnade henne så stannade mitt hjärta i några sekunder. Man vill hoppa in i berättelsen och bara skrika åt honom " LÄGG AV MED DET DÄR; DET ÄR INTE ROLIGT !! DU GÖR JU DITT LIVS MISSTAG!! FATTAR DU INTE DET ?!?!?!?". Det är ju vansinnigt hur en bok kan göra en så besatt! Men den är ju så bra! Jag skulle kunna sitta här och skriva ner DEN ÄR JU SÅ HIMLA BRA typ tusen gånger! Gud vad jag älskar twilight. Älskar, älskar, älskar, älskar och älskar den. Det var ju ett tag sen sist jag såg den på tv så jag kanske ska säga åt mamma att hyra den åt mig? Iallafall så har ju hunnit till sidan 213 nu och jag tror att den är utläst senast på Fredag. Då har jag nog börjat på den tredje boken. Fasst jag får inte läsa dom så fort för då kommer jag gråta när det inte finns nån mer bok! Eller gråta kanske var lite överdrivet, jag får ju läsa om dom. Igen, igen och igen. Nu ska jag läsa lite till. Bara lite =)=)
twi

Vakna med the voice !

Godmorgon, jag är hemma från skolan idag. Jag var ju dålig igår så mamma sa att jag skulle ta en vilo-dag idag. Jag är jätteofta sjuk igentligen! Jag äter ganska lite så jag har dåligt imun-försvar säger skolsystern så jag måste äta mer! Jag  är själv tycker inte att jag äter lite men gämfört med ja, typ alla andra så äter jag typ hälften av det. Men Jag blir ju mätt på direkten!! Aja, det är mitt problem, inte ert.

Nu sitter jag och ser Vakna med the Voice på tv 5. Flo Rida är där och jag måste ju säga att han är grym! Den där låten som han nyss sjöng var jättebra! Den hette typ Right Round. Jättebra är den! Programmet är också jättebra! Jag brukar alltid sitta och se det när jag är sjuk. Dm pratar också lite skvaller och så =)=) Men lite får man ju skämmas när dom är så dåliga på engelska! Herregud, Flo Rida är ju från USA och han måste ju tycka att dom är lite efterblivna.. Haha nej, så dåliga var dom ju inte =)=)

Ska ta mig en macka nu så pösspöss. Kraam.

Skolan - Lappis - 09.


So sick ..

Jag har blivit sjuk! Förkyld, ont i huvudet och möjligen feber. Hur kunde det här gå till ?!?! Det blir då ingen skola för mig imorgon, det är ett som är säkert. Irriterad är jag också! Igår kväll skrev jag ett inlägg som var flera mil långt om Nordpolens händelser men det finns ju inte ?! Vad har hänt ?! Väldigt irriterande är det eftersom jag satt där i säkert 2 timmar för att få ihop ett enda inlägg! Hoppas att  blogg.se bara är lite segt nu men jag berättar lite av allt som hände igår nudå, utifall att jag råkat radera det eller nå.

Vi åkte i allt som fanns där förutom baby - grejerna. Mest åkte vi i den blåa rutshel-kanan (haha, hur stavas det?). Vi (jag, Emma, Pau, Matty och Ida) åkte alla på rad tills den där vakten fick damp på oss. Han sa att han skulle slänga ut oss om vi fortsatte göra sådär så vi slutade med det. Men kul var det. Vi ville hålla uppe det roliga så gick till en bana som hette Forsen. Den stängs alltid av efter en kvart så man var tvungen åka snabbt ner. Men vi sket i det och åkte när den var avstängd, det gick inte så fort eftersom det var inget vatten där.. Men det var kul iallafall när vi var tvungna att gömma oss för vakten. Lite action blev det iallafall.
Jag ids inte skriva nå mer, får ont i huvudet av de pyttesmå bokstäverna.. Hojja, nu måste jag gå och lägga mig. Kraam.


Sweet dreams.

Hej, är jättetrött. Tror att jag somnar i vilken sekund som helst så det blir ett kort inlägg.
Har nyss sett  klart Singing Bee. Jag skulle vara ganska så bra på det om jag var med. Asså inte på att sjunga men på låttexterna, jag och syster kunde typ alla låtarna så vi har nog en stor chans i det. Haha, nej ärligt talat så förstår jag inte hur folk ställer upp på sånt där! Hojja, jag har värsta scenskräcken så aldrig! Jaja, nu ska jag gå och lägga mig innan jag somnar på tangentbordet. Kraam.

I can feel the pain !

Heejj.. Just nu sitter jag här och känner blodet i som forsar ur min läpp. Jo, det gick lite överstyr på busshållplatsen mellan mig och Matty ;) Vi hade catfight om mina muffins som jag bakade på HK´n :) Haha,,.

Vi slutade tidigt idag så jag kom nyss hem. Fellelicia höll på och tigga muffins av mig så hon fick två stycken. Nu har jag inga kvar, jag åt två stycken själv och en del snodde matty (lilla gris) och en del gav jag bort. Men tänk,  jag hade 17 stycken först! Jaja, whatever. Jag ska berätta lite som vi fick veta igår på skolan som jag inte hann skriva igår. Eva kom in till oss då vi hade matte och sa att ryssarna (våra brev-vänner) ska komma hit. Och dom har typ inte råd med hotell så dom ska bo hos oss, men man måste inte och jag tänker inte ha nån hit! Gud vad pinsamt om man ska fara till nån kompis eller nå och så måst man ha han/hon bakom sig hela tiden! Nej, hojja, jag vill då vara fri. Det bästa med att dom kommer är att vi ska fara till Luleå med skolan i en dag. Först ska vi typ på teknikens hus och sen blir det stan!! Shit va roligt! Det dåligaste är att Matty är utomlands då..Vi får klara utan lilla matilda :/

Idag ska jag inte göra så mycket faktist. Charlotte kommer säkert hem ikväll så vi kanske ser nån film eller så, om inte annars så kommer nog Pauliina till mig och sover över. Vi ska ju fara till Nordpolen imorgon och hon och Emma ska åka med mig. Efter att vi har badat klart så kanske vi ska fara till Älvsbyn och hämta en cykel till mig. Jag cyklar typ aldrig, bara om jag ska till nån kompis och mamma eller pappa vägrar att skjutsa mig. Eller om vi ska fara till Bränna. Så jag får en begagnad istället för en onödigt dyr ny. Och som ni säkert kan räkna ut så menade jag inte alls den där förra raden.. Det är defenitivt inte vad jag tycker, men däremot vad mamma och pappa tycker. Asså jag vill ju ha en sån där ny Marvil som finns på Sportaffären! Men nej, mamma och pappa har tydligen inte råd. Jag vet inte om jag ska tro dom eller inte. Men den som finns i Älvsbyn är faktist fin. Den är inte jätteny men den är inte gammal heller. Den är blå och en Marvil så det duger. Jag cyklar ju faktist inte så ofta.
Pauliina kanske skulle springa in på djuraffären först och köpa sina gerbiler men jag vet inte riktigt om det går. För att pappa är allergisk. Fasst han tålde ju Jackii när vi hämtade honom. Men mamma är dessutom rädd för gerbiler så det blir tveksamt ifall att det går.

Vet du vad jag kom på nu? Jag har skrivit över 100 inlägg, haft över 100 besökare och det här är mitt längsta inlägg (utan bilder) någonsin. Det är igentligen onödig fakta, men det gör ju så att det här inlägget blir ännu längre, och sen lägre och längre och längre. Men nu vet jag inte vad jag ska skriva så jag ska fortsätta läsa bloggar och ha det gött. Kraam på dig, dig och dig.

Nordpolen!

Hejhej ;D Idag var det ju skola som vanligt. Vi gjorde inget speciellt eller så. Efter skolan for jag till Lansån med hundarna och mamma och pappa. Vi åt skinka och potatis. Det var väl gott. Sen for jag till farmor, och nu sitter jag här.

På lördag har vi badresa med skolan till Boden/Nordpolen. Emma och Pau ska åka med mig så det blir nog roligt. Men nu måst jag äta nå innan mamma får damp på mig. Kraam på dig!

090415

Hejhej ;) Idag var Julia på min skola igen. Inget intressant hände väl, förutom lite drama efter rasten, men annars inget. Vi tog bussen hem och direkt när vi kom igenom dörren så gick vi in till mitt rum och sökte efter choklad :D Haha, vi hittade två stycken i mitt påskägg så vi åt upp dom. Godisgrisar, va ? =)=) Sen ringde mormor och morfar till mamma och frågade ifall att vi ville komma och äta pizza, jag och Julia anade att det handlade om pizza så vi skrek "KLART VI    VILL ?!?!?!?!" =)=) Så vi for på Nilles och åt .. Det var väl gott för stunden men nu mår jag illa som bara den. Det känns ut som om jag ska spy eller nå, men tur att jag vet varför iallafall.. P.G.A pizza.

Jag bloggade ju inte igår så jag berättar lite. Jag och Julia for ju till Sara, vi for och  köpte mjukglass först. Matty och hennes kusin var också där. Fasst dom for ganska fort. Sen gick vi till Sara och väntade medans hon åt. Efter det så gick vi till sporthallen. På vägen dit så lyckades Julia trampa i en två decimeter djup vattenpöl och hennes socka blev alldeles genomblöt så jag fick offra mig och ge henne min vante som hon lyckades tränga in sin fot i.. Tur att vi är släkt =)=) Iallafall så gick vi in till sporthallen (vi tänkte spela fotboll) men några hade fotbollsträning så vi kunde inte. Så vi gick ut till vår gamla skola och spelade där utanför istället. Lagen var först jag och Julia mot Sara. Vi vann. Sen körde vi Jag och Sara mot Julia. Julia vann :D Efter det så gick vi in till sporthallen igen och såg om dom ännu hade träning men det var ledigt där så vi spelade basket och fotboll tills min mamma ringde och sa att vi skulle börja gå hem. Jag och Julia höll på och dö då! Vi hade ju spelat fotboll i typ två timmar, för att vi trodde att vi skulle få skjuts hem.. Men inte! Mamma sa bara "ja men vad bra, då har ni ju uppe värmen". Jojo, whatever.

Nu sitter jag bara här och latar mig. Vi har idrott imorgon så jag måste packa väskan.. Eller, det kan jag ju göra imorgon ;) Snart börjar andra avsnitteet av vänner så jag ska nog gå och se det.
Jag hade tänkt skriva: "laddar upp bilder imorgon från julias vistelse, så kolla in här imorgon" men då slog det mig. Hur många gånger har det blivit så att jag gör det jag lovar att jag ska göra?
Speciellt när det gäller bloggen och bilder! Jag är liksom inte bra på att hålla sådana löften där jag måste göra nånting.
Så kom ihåg att om jag säger någon gång att jag ska ladda upp bilder, göra en ny design, blogga oftare, med mera, så tro mig inte! För säkerhets skull så kan ni ju kolla in här nästa dag så ser ni utifall att jag fick något slag i huvudet så att jag plötsligt börjar göra allt jag aldrig ids.. Ja iallfall, nu måste jag gå så att jag hinner se början. Kraam på dig!

Jag lever !

Hej, förlåt, förlåt, förlåt och förlåt. Har inte skrivit på flera år. Jag ska berätta nu om min helg och så.

Lördag: Kom hem från Luleå och det blev inte att fara till Lansån, systrarna mina ville inte. Sen kom Julia till mig en stund och då var vi ute och spelade lite fotboll och så. Senare på kvällen såg vi Robinson och en film som hette  Dina, mina, våra. Den var ganska bra.
Söndag: Jag och Carro var i Svanstein (stavning?) och åkte slalom. Det var jätteroligt. Sen när vi kom hem så gick jag och la mig, var så himla trött. Senare såg jag och Carro på tv. Var uppe jättesent, vilket inte var så smart ..
Måndag: Carro väckte mig jättetidigt för att vi skulle testa åka pulka i backen nedanför vårat hus, det gick inte så bra, haha. Sen kom Julia till mig, hon skulle sova hos mig. Det första vi gjorde var att grilla hamburgare. Sen hände en massa hemligt som jag INTE har tänkt skriva här. Jag kan bara säga att vi for och skidrade senare. Det höll på att ta död på mig. Jaja, vi gick och la oss kring 19:30.
Och nu vet jag att man ALDRIG ska sova skavfötters ( haha, stavning? ) med Jullan. Det slutade med att jag gick och la mig på soffan.
Idag: Julia har varit med mig på skolan idag. Hon ska vara imorgon också.  Snart ska vi fara till Sara och så ska vi köpa mjukglass och så. Vi gör väl något annat där också ;) Nej, nu ska Jullan och jag gå ut med hundarna så att vi kommer oss iväg någon gång iår. Kraam.

När jag hör din röst.

Glad påsk!
Ska man säga det idag? Är inte expert på påsken så ursäkta mig om det är en sorgsen dag?? Ja men whatever. Vaknade nyss och håller på och äta en macka. Mitt sårpå benet har börjat blöda nu också, eftersom att jag har klöst sönder den där pyttelilla skorpan. Jag kanske förblöder så om jag inte har bloggat förrän ikväll så är det bäst at ringa ambulans. Nejj vad äckligt nu ska vi inte prata er om det.

Igår såg vi Twilight igen. Jag kan bara inte få nog av den! Charlotte har nu sett den 5 gånger och jag 4. Caroline var också här och såg den. Jag kan bara inte fatta att det är en skräck film? Kan någon förklara det för mig? Inget är ju läskigt? Eller är det för att jag har sett den så många gånger så att jag inte tycker att den är läskig längre? Kanske.
Vi hann inte se Mr. & Mrs. Smith för att Charlotte jobbar idag och var tvungen att gå och lägga sig efter Twilight. Jag började läsa När jag hör din röst igårkväll. Det är den andra boken av Twilight serien. Charlotte har alla böckerna så jag ska låna hem och läsa. Den är sååå bra!

Idag ska vi fara hem till Ökx. När vi kommer hem så ska vi fara till Lansån ( till mormor och morfar ) och äta middag. Jullan min kusin ska också dit så det blir nog kul. Vi ska också ta med Wille och visa upp honom för vår släkt som inte har sett honom ännu. Lite trist att måsta fara här i från, men det kan ju inte hjälpas..

Nu sitter jag här med Wille i mitt knä och börjar förstå att jag har fått den goaste hunden någonsin. Han slickar mig på näsan och tittar på mig ed sina valpögon. Gud så sött. Jag har ätit upp min macka nu så jag ska gå ut på en lång promenad med Wille. Det förtjänar han. Kraam på dig, dig och dig.


Out from under.

Hejhej,
Sitter här nu och lyssnar på Britney Spears nyaste skiva Circus. Jag har satt in min favvo där nere. Otroligt bra låt !! Love it.

Idag vaknade vi tidigt, vet inte vad klockan var men det kändes ut som om det var tidigt :) Har fått nå himla bett på mitt ena ben som kliar som bara den! Det ser ut som ett myggbett men seriöst, mygg nu ? Nä tror inte det.. Ska fråga mamma när jag kommer hem. Whatever, efter att vi hade vaknat så åt vi frukost, sen for vi till Caroline ( andra systern ) och där satt vi och drack té.. Efter det så for vi tillbaka till Charlotte och åt tacco. Nu är jag ensam här för att Charlotte for iväg.

Ikväll ska vi se  T W I L I G H T  igen. Den är så sjukt bra så jag kan se den HUNDRA gånger utan att tröttna. Love it. Sen så ska v se Mr. and Mrs. Smith. Det är ju Angelina Jolie och Brad Pitt som är med i den så jag tror att den ska vara bra .. Nu ska jag gå och spela Mario Kart tills Charlotte kommer tillbaka. Kraam på dig.  

Nattinatti <´3

Hej,
Lyckades klämma in ett blog inlägg nu :) Vi har precis varit ute med Wille på en promenad. Det var några ungdomar som var på vägen och typ skrek och det var ju som en aning små läskigt .. Men iallafall, vi har sett en film som hette Marley och jag. Ville nästan gråta där i slutet när Marley dog .. Hojja, fattar inte varför, brukar ALDRIG gråta till filmer men det är nåt speciellt när det är djur som dör. Om en tjej till exempel dör så tänker jag bara "ja, ja, sorgligt". Men nu var det ju en hund .. En labrador! Jaja, whatever.

Hoppas jag slipper vakna tidigt imorgon, allt hänger på att jag lyckas göra Wille så trött så att han sover 10 timmar i sträck. Det lär aldrig hända, killen har så mycket energi som han måste göra av med, skull jag lyckas få honom att sova så änge så måste jag också hålla honom uppe 10 timmar innan. Hoppas att han gör ett undantag inatt.

Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Jag tror att vi skulle äta tacco? Kanske gå ut på en lång promenad med Wille, shoppa går ju inte *buhu*. Skulle tro att vi får tvätta honom imorgon, han blir så svart under magen av att vara ute i stan och det är inte så trevligt om man ska ha honom i knät. ¨

Jag vill se den där filmen Australia. Jag trodde först att jag hade sett den men jag blandade ihop den med en annan så det är den jag ska satsa på nästa gång vi hyr film. Men vet ni vad? Jag ska fråga Charlotte om hon har den, så kanske det är den filmen vi ser imorgon? Får se. Nu måste jag gå och underhålla Wille lite till. Det är väl typ SATC som jag kan se samtidigt. Kraam.

          I´m moving on. And I´m gonna get stronger now. Nothing will break me down. Finally I´m moving on.

Nu bär det iväg - mot stan !

Kiss, kiss, på er . Nu drar jag.


Godmorgon solstrålar !

Hejhej,
Nu sitter jag här och messar med min kusin Julia. Hon kanske ska komma och hälsa på vår klass nästa vecka, ifall hon inte hinner bli sjuk eller att nå annat kommer ivägen. Men de tror jag inte. Det ska bli jättekul och det är ju bra att vi inte har lov samma veckor så då kan ju hon komma och hälsa på här och jag kan fara till henne någon gång. Fasst jag vet inte om det går bra för mina föräldrar. Jag och Julia har en förmåga att ligga och garnskratta tills dom blir galna. Men jag tror och jag hoppas att det går bra den här gången.

Inatt var jag tvungen att gå ut på promenad med Wille. Jag måste gå ut så fort han vaknar och pappa  far alltid och jobbar kring 03:00 och då lyckades han ju självklart väcka Wille. Jag fick order av mamma att vara ute tills han hade både kissat och bajsat och jag fick varaute i en timma innan han hade tänkt göra nånting. Men sen var han trött så jag fick sova tills 10:00. Då kom pappa hem igen. Hade totalt glömt bort att jag skulle stiga upp tidigare och packa eftersom att det är idag jag far iväg. Men jag har hunnit packa både min och Willes väska nu så jag har lite tid äver att blogga. Vi far någon gång efter ett så jag hinner blogga innan jag far.

Nu ska jag fortsätta se på Våra bästa år. Det är så humla dåligt att det blir bra. Jaja, inga bilder kan jag sätta in nu för att pappa har slarvat bort USB - kabeln. Som små typiskt. Men nu ska jag seriöst dra mig iväg från datorn. Kraam på dig.

Min dag -

Hejhej :)
Är skiträdd just nu. Jag chattar med Matty på msn och vi håller på och skrämma skiten ur oss själva. Vi ser på efterlyst och gissar att nästa namn dom kommer säga är försvunnen är Jenny Lithner och Matilda Larsson. Jag har nån konstig vana att alltid ställa mig mot en väg och bara titta ut i rummet när jag blir rädd. För då kan ju ingen smyga sig fram bakom mig och sticka en kniv i min hals. Ja, vi är ju som vi är.

När jag var hos famor så höll mitt tålamod på och brista. Farmor hade besök hos henne, nån gammal tant som hette Inga. Många gånger då jag har varit där så är hon också där. Och varenda gång vi träffas så säger hon samma sak. " Vad trevligt att träffa dig, konstigt att jag inte har sett dig förut härinne, är Annette Björkman din fröken? ". Och någonstans där tappade jag tålamodet. Hon må vara 80 år och har all rätt att vara senil men seriöst. Hade lust att skrika vad som helst åt henne. Bara att det var förolämpande. Men hon är ju trots allt 80 år. Så jag gav upp med det och gav henne samma svar som jag alltid ger henne. " Nej hon undervisar dom lägre klasserna. Jag går i femman vet du" och sen klistrar jag på ett falskt leende.

Som sagt, kan inte göra planerade grejer. Jag hade tänkt packa alla grejer jag ska ha till imorgon, men icke. Var jättelänge hos farmor så jag fick ingen tid till det, och den här tiden känns ut som min egna blogg tid så jag gör det antingen inatt ( ifall jag inte kan sova ) eller så gör jag det då fort jag vaknar imorgon. Har läst lite bloggar nyss. Läste dessies inlägg om hur man skulle bli känd för sin blogg och så. En av punkterna man skulle göra var att uppdatera "måttligt". D.v.s 8 - 9 inlägg per dag. Gud, jag som trodde att jag uppdaterade onaturligt mycket med 3 inlägg per dag i förra veckan! Får nog ta och skärpa mig lite nu .. Men när jag far till Charlotte så ska jag inte blogga så mycket. Var glad om jag ger er ett inlägg per dag :) Min statistik mätare har skjutit i höjden dom senaste dagarna. Mitt rekord ligger nu på 109 besökare. Tycker själv att det är otroligt ( jag vet att det inte är så många men för mig är det vääldigt många ) så jag har fotat skärmen ( vet ej hur man kopierar den? ) bara för att ha bevis :D Sätter dock in bilderna imorgon. Ni har nu fått höra allt jag har att säga om den här dagen, ni har till och med fått höra hur jag hanterar gamla senila tanter .. Intressant ?? Haha, nej nu måste jag gå och dricka upp mitt té. Kraam och Godnatt.

I got you.

Hejhej,
Det blev en sovmorgon idag iallafall och det känns jätteskönt. Mamma tog ut Wille på morgonen innan hon for så jag slapp. Nu ligger han och sover och lär inte vakna förrän en timme ungefär. Vet inte vad jag ska göra nu, kanske baka chokladbollar ? Käner för att göra det men tror inte att vi har nå margarin .. Får kolla senare.

Nån som har lagt märke till att jag ofta byter design på bloggen ? Jodå, jag har jort det igen och den här gången blir den kvar en längre tid iallafall. Är riktigt nöjd med den fasst den är inte riktigt klar. Ska sätta dit bakrund på menyn också. Jag har testat men jag kan inte se att det blir nå vitt ! Det ska ju bli det så jag vet inte om det bara är jag som inte kan se den isåfall ? Irriterande som bara den. Ska försöka fixa till det där, det första jag gör. Sen ska jag väl passa på och vila när ändå hundarna sover nu så. När de har vaknat så är det bara att springa ut på direkten så jag slipper torka upp efter honom,, och så skulle de ju vara som väldigt skönt om han blir rumsren någon gång.

Nu ska jag vila upp mig lite. Kommentera gärna vad ni tycker om designen. Och kom ihåg att menyn till höger ska vara vit igentligen så ni får vara lite förstående. Och så ska jag säga att jag fick en kommentar till mitt förra inlägg. Ides inte publicera / godkänna den för att jag har kollat ip. numret till kommentaren och det var inte dig jag skrev om. Den personen som trodde det var hon känner inte ens den jag pratar om. Ingen i min klass vet vem det är så ta inte illa upp och tro inte att det är du bor här i Ökx. Nej, nu måste jag faktist gå .. Ha en fortsatt god morgon :) Kraam.


I say no,no,no .

Hejhej och god kväll allihopa :)
Har varit i duschen nu, känner mig ren och fräsh. Ska se lite tv och sånt nu ikväll. Det är ju desperate housewifes och det går ju inte att missa! Sen är det väl nå skit man kan se efteråt. Får inte gå och lägga mig allt försent. Mamma jobbar imorgon så jag måste stiga upp vid 07:00 och eventuellt torka kiss/bajs och sen gå ut på en lååååång promenad så jag tröttar ut honom igen så att han lägger sig och sover när vi kommer tillbaka. Då kan jag gå lägga mig igen också :)

Snart ska jag gå till teven och sätta mig framför den. Dega hela kvällen och längta lite till torsdag. 

                                                                    Du måste ta konsekvenserna för vad du säger.
                                                                                       Och du måste förlåta.
                                   Att prata skit bakom deras ryggar, bara för att du vill bråka med nån, är inte  shysst.              
                                                  Börjar bli riktigt orolig över dig, och jag säger detta för att jag bryr mig.
                                                                   Jag vet hur du kommer bli om du fortsätter så.
                     Och som sagt, jag skulle aldrig berätta detta för dig om jag inte brydde mig, de ska du veta. Kraam på dig.

Like the wind.

Hejhej och godmorgon allihopa :)
Jag vaknade nyss upp ur en helt sjuk dröm om håriga spindlar .. Helt sjukt.
Var uppe ganska så sent igår kväll. Såg nån film och sen var det SATC så jag var tvungen se de, mamma skulle se så. Gick väl och la mig kring 02:00 tiden. Var inte alls trött så jag låg och läste nån dagbok jag hade när jag gick på lekis, men det gick inte att tyda bokstäverna så bra ..

Idag så kanske jag far och åker slalom. Om det är öppet då såklart. Sen far jag väl kanske till farmor och sover där, får se hur det blir med det. Jag kan liksom inte göra såhär planerade grejer, måste komma på det i sista minuten och göra det spontant. Det är det dåligaste med mig, för om jag har tänkt typ fara till mina kusiner i en vecka och har haft det planerat i en månad så får jag nånting i mitt huvud som säger att  "nej, vad tråkigt jag ids inte" och så. Det känns så tråkigt när man redan tänkt på det så länge. Men nu på torsdag när jag far till Charlotte så är det inte likadant. För då kan det inte bli tråkigt om man tänker på det, för där är det alltid roligt.

Nu så sitter jag här och chattar på msn med mina vänner, som vanligt. Ska fråga om nån annan ska och åka slalom så kan jag åka med dom. Har tjafsat med en vän också. Ska bara säga åt den personen " jag gjorde det för att du är viktigare, för att jag bryr mig om dig", men vad får jag tillbaka? Ett slag i ansiktet. Orden "jag ids inte bry mig längre". Riktigt shysst gjort av dig. Tänk dig att du skulle göra samma sak för mig, eller skulle du det? Du minns ju allt vi gjorde, du minns ju hur viktiga vi var för varandra, när vi var mindre. Du måste ju förstå att vår vänskap betyder mer än det där vi pratade om idag. Iallafall för mig, så det skulle vara kul om du brydde dig. Kraam.


Längtar !

Hejhej!
Vad gör ni då? Jag gör inte så mycket.
For inte till farmor, mamma lyckades få mig att vara hemma med att locka mig med hemgjord daim. Men det är ju så gott så jag stannade hemma iallafall ;)
Nu sitter jag och latar mig här som vanligt. Chattar med mina vänner och så.
Längtar jätte mycket  till torsdag, far ju till Charlo men det har jag redan sakt.
Kanske far och sover hos farmor imorgon, beror på om nån kompis är hemma.
Önskar att det vore idag jag far till Charlo, det är så kul där. Fasst ändå så längtar jag inte så hemskt mycket. För då är det ju närmare tills jag måste åka hem. Jaja, nog pratat om det. Det här blir mitt sista inlägg för kvällen så ska skicka ett meddelande till Charlotte, orka slösa pengar på mobilen haha. Ja iallafall så undrar jag när du slutar jobbet på torsdag ??
Nu måste jag gå ut med Wille som steg upp nu. Kraam.

Lite pictures !

Hejhej,
Kom nyss in, har suttit på altanen och degat med hundarna och mamma. Frågade mamma om tjejorna fick komma och sova men inte. Hon sa NEJ och då ids jag inte tjata. Det blev en riktig varm pissmåndag helt enkelt. Matty är med sin mamma och hälsar på några i Piteå och Luleå, Pauliina får jag inte tag i så hon har nog farit på något farligt äventyr med skidor inblandat skulle jag tro. Och Sara är inte hemma. Och Emma svarar inte. Och Idas telefon nummer har jag tappat bort. Så det är bara jag som är hemma och har tråkigt . . Snart ska jag äta min lyx lunch med korv och makaroner. Senare far jag nog till farmor och degar mig där istället. Fasst nu ska jag  lägga in ett par gamla bilder och ett par nya bilder. 


                           
Pauliina - Lappis/Skolan - 09.
                                    Friluftsdagen - Pauliina - 09


Nu ska jag tjata till mig skjuts till farmor. Lägger in NYA bilder efter.. Kraam.

Första dagen på lovet.

Hejhej ;)
Vaknade för några timmar sen. Har inte hunnit göra typ nå. Var ute med mamma och hundarna och gick på skoterspåret. Ska nog fara med några kompisar in till Bränna och köpa GLASS! Synd attd et inte finns typ nå affärer här, blev som lite shopping sugen! Kan rymma iväg till Luleå med bussen, kanske går nån vid 13:00? Nej, får vänta tills Torsdag då jag ska med Wille till Charlotte. Det blir nog inte nå och shoppa då, måste ju ta hand om Wille och dessutom så är jag pank. Är inte så bra på att låta bli att slösa pengar. Iallafall så hoppas jag att det blir att tjejorna kommer och sover över ikväll. Det beror nog på vad mamma säger. Om hon säger nej så går det inte att tjata men säger hon knaske då kan jag tjata så att det blir! Jaja, nu ska jag gå och tjata lite på mamma. Kraam.


Something New.

Hejhej alla :)
Jag vet, har haft lite dålig uppdatering. Eller ja, skrev sist igår. en måste ju berätta vad som har hänt.
Ni vet väl att jag var hos Pau igår ? Iallafall så övertalade hon mig att fara och åka skidor. Vi åkte någonstans där jag aldrig varit. Vi kom till några kullar, uppför var inte jobbigt men nerför så ramlade jag varenda gång, haha. Vi skrattade så vi ramlade. Det tog typ två timmar och Pauliina hade glömt säga till sin pappa vars vi for så dom hade sökt oss. Tur att det inte var hos mig, då skulle mamma och pappa bli skitarga. Men tur att Ola ( paus pappa ) inte brydde sig så mycket. Iallafall så for jag hem sen och åt. Sen bar det iväg till tallvik igen. Då sov jag hos Pau, vi såg Robinson och Jag vet vad du gjorde förra lördagen. Det var roligt.
Kring 11.00 for jag hem. Har inte hunnit göra så mycket mer.. Sitter nu och ser Wipeout. Ska vara uppe länge ikväll, när man kan så ska man väl ?!
Imorgon kanske the girls komer och sover hos mig. Det blir nog kul !
Och på torsdag ska jag dra iväg till Luleå. Ska bo hos syrran med Wille några dagar. Det blir också kul. Fasst måste först höra med andra syrran när hon skulle komma hem.. Jaja, nu ska jag se filmen Something New, Wipeout slutade. Kraam.

Girl´s night.

Hejs,
Är nu hos Pauliina. Demonstrerade mot mamma om att jag skulle slippa städa. Lyckades inte med det, eller ja, jag behövde bara städa skrivbordet. Sen var det free to go.
Vi ska skidra iväg någonstans och leka apor i nå träd. Jaja, ni fattar väl?
Nu sitter vi här och svamlar, och ikväll blir det Girl´s Night. Bara vi två den här gången, nästa gång blir det fler.
Men nu ska vi fortsätta att svamla med folk på msn. Kraam.

Poleshift - Rage on rage.

Hejhej :)
Skulle igentligen städa men smet iväg till datorn, LOVA att inte skvallra, mamma blir crazy!
Iallafall, har inte hunnit göra nå idag. Varit ute med mamma och tränat Bonnea att sluta skälla på skotrar. Perfekt tillfälle då det är skoter tävling uppe i Grelsbybacken, då färdas alla skotrar som ska dit på skoterspåret brevid hästhagen. Så vi gick på promenad där. Vi mötte omkring 10 till 13 skotrar, men Bonne gjorde ingenting mot dem, vilket var bra.
Nu sitter jag här och gömmer mig. Men lyckades inte så bra, pappa såg mig så jag måste gå nu. Föressten så ska jag säga att ni måste köpa Poleshifts skiva. Ett band från Överkalix ( vet inte var de bor nu men iallafall ) och min mamma är kusin med Patrik Landin som sjunger. Nu får mamma och pappa damp på mig om jag inte går så hejdå. Kraam.


Troja vs. Sparta ?

Hejhej :)
Nu är fredagskvällen snart slut, har hunnit äta pyttelite av min godispåse och se en film som hette Troja. Orkade och kunde inte koncentrera mig på filmen så fattade inte riktigt. Men det var iallafall krig mellan Troja och typ Sparta (?) eller så är jag helt virrig. Är jätte trött så ska gå och lägga mig snart.
Har ni hört om Blondinbella? Iallafall så har hennes blogg blivit nerlagd. Nån har hackat sig in där och raderat allt och det är osäkert på om den går att få tillbaka. Asså tänk stackars henne, allt arbete hon har lagt ner på sin blogg för att bli Sveriges populäraste!! Säger bara till dom somnu gjort det att skaffa er ett liv! Ååh, snart somnar jag. Måste gå och lägga mig, men hoppas verkligen att du får tillbaka din blogg Isabella! Jaja, Kraam.

Nu är det LOOOOOV !

Hejs,
Nu är det ju loooov ! Yes, gud vad skönt med lov ! Ska sova så länge jag får ( så länge Wille tänkt sova ) ochsen ha süper roligt hela dagarna ! Har redan berättat om mina planer och så, så jag skriver lite om Lappis vi var i idag.
Det var jättekul för det första men jätteläskigt att åka i skogen. Det är inte skogen som är läskig men det går jättefort när man åker där och så måste man åka saktare än den framför, annars kan det resultera i att nån liftgubbe får fara upp med skotern och söka oss och sen hitta oss med alla ben brutna. Lite riskabelt är det att åka där, men det är också därför det är kul.
Pauliina for hem från backen tidigare än alla andra eftersom att hon ska fara till Boden ( eller var det Luleå? ) och hämta en bur till sin gerbil hon kommer få senare. Hon kanske skulle få gerbilerna idag istället, hoppas det för då ska jag fara till henne imorgon!

Duscha.

Hejs,
Har nyss ätit, ska snart gå och duscha. Skola blir det ju imorgon :) Längtar :) Hoppas Pauliina, Emma, Ida och Sara är där , Matty är ju sjuk, annars får jag åka själv.
Ska ta med mobilen imorgon så att jag kan fota lite, blir kassa bilder när man laddar upp men de får ni leva med : )
Ska också säga att jag har fått 89 besökare på EN dag. Jätteroligt, och är jätteglad nu så välkommen till alla nya besökare som förhoppningsvis lär bli stammisar nån gång ? : ) Är bara så sjukt glad :D Inget annat. Kraam♥

Days of our lifes ..

Hejs,
Längtar grymt mycket till imorgon!
Då är det ju Fredag och då ska vi åka till Lappis med hela skolan och åka slalom :D Riktigt roligt ska det bli.
Sen så har vi ju lov, och det är alltid kul!
Men det här påsklovet ska bli annorlunda, det ska bli det bästa påsklovet nånsin !
Med hjälp av mina fina vänner ska vi lyckas med det och det lä bli svårt men vi ska klara det :)
Förra året nångång i Oktober typ så var Matty och Pau hos mig och sov över. Shit vad kul det var !
Det hände en massa grejer som vi kommer ta med oss ner i graven. No body kommer någonsin få veta, förutom vi, vad som hände den dagen. 
Men vi har redan planer på att göra om den kvällen fasst med lite mer vänner.  Blir nog skit kul men inte som förra gången.
 I helgen kanske Pau kommer och sove Men som sagt har vi ju ställt in många gånger för att andra grejer kommer ivägen, men hoppas och tror att det blir den här gången :)
ar precis gjort mig varmkorv med bröd och juice så ska äta nu. Återkommer ikväll.
Och två saker till bara, klaga INTE på att jag inte uppdaterar jag gör det ju typ fyra gånger per dag nuförtiden och sluta läs min blogg då om bara tycker om såna som uppdaterar en gång i minuten ( ni som inte klagat ska inte ta illa upp ).
Jag har omkring 40 - 45 besökare per dag, iallafall denna vecka och ungefär 2 av dem har klagat om uppdatering så inte många,  men blir bara så irriterad när jag uppdaterar onaturligt ofta och så gör jag det förlite!!
Ja, till den andra grejen, har ni märkt den nya ( mer färgglada ) designen ??
Riktigt nöjd är jag nu så det blir nog inte förändring på ett tag ( jo det säger jag men säkert finns en ny imorgon, hehe, neejj). Nu ska jag ta och äta. Kraam♥


Destiny´s Child.

Hejs,
Kunde inte sova igår kväll, var alldeles varm i kroppen och hade all världens energi.
Kom inte på något att göra, lite svårt då allting jag och Ökx vackraste änglar ( my friends ) brukar göra är lite för högljutt. T. ex sätta på världens bästa låt och bara dampa sig, eller springa två varv runt huset i bara pyjamas eller tänka på något skitkul och börja garnskratta till man tappar andan och får ont i magen. Det kan man ju göra igentligen, om man vll ta skiten för att man väckte pappa som ska upp 03:00 och mamma som måste vakna kring 05:45.
Jadu, det är inte lätt det hära.
Men jag hade så himla tråkigt av att para ligga och stirra i taket så jag vart ju tvungen att göra nånting iallafall, så jag tog och började städa i bokhyllan. Irriterad över att man bara slänger in böckerna i skåpet var jag så jag vart tvungen. Jag rensade också ut en massa böcker som jag ska läsa. Herregud ja, jag har börjat få lite städmani. Vet inte ens vad det betyder men mamma sa det, hehe :) Hann iallafall läsa två av böckerna jag rensade ut. Jag är ju som jag är.
Något att göra har jag inte haft på hela morgonen heller. Men orkar inte börja städa igen, då måste jag ju stå upp och jag som precis fixat mig en så skön sittplats. Nejdu, ska nog ta och börja läsa nån av dom där böckerna, ska ändå gå på toa nu så jag kan hämta den i samma sväng. Jag har mina smarta stunder ibland :)
Oj, glömde säga att jag är hemma idag. Kände mig lite snurrig imorse, brukar alltid vara lite så precis när jag har vakant men det är nog bäst att jag är hemma ifall att jag får mer huvudvärk. Men imorgon ska jag fara, det lovar jag nog.
Nu ska jag gå på toa. Kraam.

Bara för att.

Hejs,
Ska bara lägga in en låt. Bara för att jag nu kan så ska jag :)



                                               
                                                                  Ha en bra kväll. Kraam.

So sick .

Hojja, jag börjar tro att nån ondskefull pyssling har brytit sig in i min hjärna och håller på att äta upp den. Och nej, jag tror inte längre, jag vet. Nu vet jag faktist inte om det blir skola imorgon heller för mig. Vill fara, annars måste jag ju sitta här hemma och vara beroende av den här bloggen.
Och det är precis vad jag har varit idag, har hunnit fixa om min design igen, fasst har inte satt in den ännu.
Och så har jag fixat in den där ipoden ( till höger över menyn ) som är helt vardelös.
Måntro om jag ska sätta in den nya designen nu kanske? Den ser typ likadan ut men den är vit och rosa och lite svart också. Tror jag gör det när jag har ätit.
Nu kom pappa hem så då ska han ha datorn ända fram till 19:00. Så loggar in då. Kraam.


Testar..

Hejs,
Ska bara testa lägga in en låt här. Har sett på en sida så nu trooor jag att jag vet. Wish me good luck !


Yeeeyyy! Det gick ! Nu ska jag börja sätta in låtar då och då. Shit va bra jag var nu :) Kraam.

You´ll never know what you got, untill you losed it.

Hejs,
Nu vet jag det ( rubriken ). Gud vad hemsk dröm jag hade. Det vara bara en dröm men det var så verkligt ! När jag vaknade så grät jag, men säger inte vem jag förlorade, bara till mina vänner på skolan imorgon eller fredag. Hojja, gråter nästan ännu. Nu vet jag också hur du kände *M*.
Kunde inte somna igår förren kl.03:00. Låg och spelade på tamagotchin efter att jag hämtat den i garaget. Men sen när jag blev trött så åkte den in i garaget igen.
Vaknade nyss och sitter och ser på världens sjukaste program. Våra bästa år nämnligen. Det är ju så sjukt att det blir bra!
Det luktar piss härinne, tror att Wille har glömt vars hundar ska göra sina behov. Jag ska gå skallgång efter piss snart, så fort jag har lust och ork. Nu ska jag slappa och bli frisk, ska äta en macka efter våra bästa år. Sen ska jag fixa lite bloggdesigner åt mina vänner. Kraam.