On the dancefloor.

Hejs,
Kom nyss in. Har varit på en tio meters promenad med Wille.
Orkade inte städa, för jobbigt. Somnade istället och har sovit nu från 12:00 - 16:00. Kommer inte kunna sova nå inatt.
Inget mer intressant ( intressant? ) har hänt sen jag bloggade sist. Harbara tänkt på att jag har gjort tre inlägg bara idag. Måst ju som också ta och tacka dom fina kommentarerna jag fick omm den nya designen. Nu ska jag se vänner som börjar om 2 minuter. Kraam.

Ny design - igen .

Hejs,
Kunde inte sova huvudet gör så ont. Så jag gjorde en ny design. Den gjordes på 5 minuter så den är ju inte världens snyggaste men jag är nöjd.
Däremot så känner jagatt datorn inte är det bästa för mitt huvud. Ska testa med tv:n istället, hehe. Måste först gå ut med Wille så jag slipper torka kiss. Hatar att vara sjuk. Kraam.

Pokerface ..

Hejs,
Vaknade nyss, mamma hade satt på radion på högsta volym. Och pokerface spelades. Irriterande låt det dära.
Idag när jag är sjuk ska jag ta det lugnt, sova och så. Men blir det bättre snart så ska jag försöka göra lite grejer som skulle ha gjorts igår. Typ städa i min garderob. Eller ta bort alla kläder från golvet. Men jag tror inte att jag blir frisk idag, när jag tänker på det så :)
Kunde inte sova igår kväll. Var alldeles varm, börjar tro att jag har feber också men mamma har farit och jobba och jag vet då inte vars den där tempen är. ( Mamma du läser ju det här så då kan du väl ringa och säga mig vars den är ?!?! ) Fick iallafall roa mig med att söka efter gamla grejer i lådan under sängen.
Hittade en gammal TAMAGOTCHI.
Spelade på den ett tag men sen när jag blev trött och ville sova så pep den hela tiden ! Vet inte hur man stänger av ljudet ( glömt bort ) så jag sprang in i garaget och fick syk på den.
Nu ligger den där och piper för sig själv. Känn på de du Leona !
Ska snart ta mig en macka eller nå för ja håller på att dö av hunger. Men först ska jag titta på andra bloggar och ringa till Pauliina och fråga om hon ännu är sjuk så då får hon ta och logga in på msn för här är det ju dött ! Jaja, får ta mackan först. Kraam.

Sjuk.

Hejs,
For på skolan iallafall men det skulle jag inte ha gjort, nu sitter jag här med värre huvudvärk en tidigare. Imorgon har jag INTE tänkt fara på nån skola iallafall. Hatar att vara sjuk, då missar man ju, och så lyckas jag alltid häva mig sjuk på måndagar eller tisdagar så missar alltid slöjden och allt anant skit. Sen får man ta alla klagomål på att jag var sjuk just dom dagarna av slöjdlärarna. Inte kul.
Nu ser jag Vänner och försöker vila mitt huvud. Tänker lite på att vi har friluftsdagen på fredag. Då ska vi åka slalom med hela skolan. Får verkligen hoppas att jag är helt frisk då, vill ju inte missa en ( för en gångs skull ) rolig skoldag. Hoppas på att Matty tar slalom istället för snowboard så vi kan åka i skogen. Och Emma också, det är skitkul att åka i skogen. Ska ta och se klart vänner nu så jag inte missar allt spännande. Kraam.

Nu och föralltid, vänner.

Nu vet jag vad jag gjorde mot dig. Trodde det var okej när du sa det, men jag borde ha förstått att ditt hjärta sa annat. Nu är vi vänner igen och ska alltid vara det, nu och föralltid, vänner.


090329

Hejs,
Kom nyss ut ur duchen.
Jag mår jätte illa nu och har ont i huvudet som bara den, så får se om det blir nån skola imorgon. Vi ska ha tjejsnack imorgon och det längtar jag inte till. För er som inte vet vad det är så är det när vi tjejer i år 5 sitter och snackar med Gunnel om ifall att  vi har bråkat och sånt. Skittråkigt.
Har nyss fyllt på min mobil så ska skicka massor med sms ikväll :)
Funderar också på att ta bort min blogg. Vad tycker ni?
Nu ska jag se tv. Kraam.

Earth hour - igår.

Hejs,
Var det många som släckte lamporna igår kväll? Det gjorde vi, vi tände ljus i hela huset och åt godis och massor med gott. Det kändes nästan ut som julafton, när man sitter och väntar på att tomten ska komma :) Jättemysigt.
Vi hade ju hyrt film igår på OK, men dom hade lyckats ge oss fel film. På fodralet stod det  S y s t r a r  i  j e a n s , men på skivan stod det typ  R e d  b e l t. Det var jättestörande, när man likaså har idas hyra en film så går det inte att se. Skärpning nu OK !!!!!!!!!!!!!!!!
Nu ska jag gå ut med syrran ocg göra upp eld i ovädret. Vi ska grilla korv och ha lös hundarna, på bakgården. Kraam.

Forget the past, remember the future.

Hej,
Jag och syrran har hyrt Systrar i jeans andra sommaren som vi ska se efter Robinson. Och glöm nu inte att stänga av strömmen / lamporna mellan 20:30 och 21:30, gör det för jorden, och framtiden. Haha, snacka om att jag har börjat skriva vuxet ! Nänä, nu snart börjar Robinsons  och jag måste hinna göra i ordning chips och dipp. Kraam.

Årets första mjukglass.

Hejs,
Nu har man hunnit går runt hela Bränna med syrran och hundarna. Det var ju jätteskönt väder ute så man blev ju som tvungen. Iallafall så stannade vi till på fenix och jag fick mig en mjukglass. Riktigt gott.
Det var jättemånga människor som stannade till och berättade för oss att vi har jättefina hundar :) Det är ju alltid kul.
Tror inte att Pau kan komma ikväll, så det blir nog nästa helg men det sa jag förra helgen också så vi får se.
Ikväll ska vi se Robinsons, sen stänga av strömmen. När klockan är 21:30 så ska vi ha hyrt en film och så ska vi se den. Har lust att se Twilight igen, den är så grymt bra!  Men vet ej om den finns för att hyra.
Mamma och pappa har ju varit i Luleå idag så dom skulle köpa ett halsband åt Wille så vi får ju se om dom har kommit ihåg att göra det. Det dära katthalsbandet vi köpte på ica har ju redan gått sönder så nu ska vi köpa ett mer rejält och inget för 15 kr.
Nu ligger hundarna och Charlotte och sover. Alla vi är trötta efter promenaden men endå var det inte jobbigt, vi fick springa ganska långt också för att jag frös.
Det börjar bli tomt på saker att skriva för mig. Hade tänkt skärpa mig då jag alltid skriver så kort, men det funkar inte liksom. Har blivit dålig på rubriker också men det skiter jag i. Ja, nu har jag inget mer att berätta så jag får tacka för mig. Kraam.

Magnus vann Lets Dance.

Hej.
Igår kväll vann ju Magnus och hans danspartner ( minns inte vad hon heter ) Lets Dance. Jag har inte alls sett Lets Dance så jag vet inte riktigtom det var rätt som vann. Men JAG tyckte att Laila Bagge var grymt mycket bättre. Alla grät ju när hon dansade sin sista dans, det var jättefint. Men Magnus sista dans, ja vad ska man säga ? Bra show men nää. Asså han var ju en gorilla ! Nej jag kan ju inte säga något då inte jag själv röstade.
Nu sitter jag och väntar på ett samtal från Pauliina. Hon ska ringa kring 16:00 så det är ju typ hundra år dit, men iallafall.
Såg nyss att det har kommit en ny Fast and furious ( haha, stavning?! ). Den måste jag se. Har sett alla hundratals gånger utan att bli less på dom, men den bästa är hitils 2 fast and 2 furious. Skitbra är den ju !
Ja, nu måste jag gå och byta dator, den härs msn har typ pajjat. Just fint. Kraam.

Syster kommer !

Hejs,
Ikväll kommer syrran, så jag vet inte om Pau kan komma imorgon. Hoppas det iallafall.
Imorgon ska vi slå av strömmen mellan 20:30 och 21:30. Ni kan väl också göra det ? Det är ju inte så länge och man behöver väl inte se tv hela tiden ? :) Då ska vi spela spel och vara tillsammans, det har mamma sakt. Skittråkigt.
Ändrade planer med ikväll. Jag ska anstränga *host* mig med att spela need for speed. Det är inte så roligt men vad annars ska man göra?
Vill resa, vill fara till Thailand. Det är så kallt och trist här. Ibland önskar man faktist att man bodde i Stockholm, eller iallafall i en stad långt mot södra Sverige. Tänk vad kul utan snö. Fasst bara det att man kan ju inte köra nå skoter då ! Och det klarar man sig ju inte utan, eller hur?! Och slalom och snowboard förstås. Det går ju inte att leva utan. Faktist så är det nog bättre att ha snö också, jag skulle nog bli less med sommar året runt ( eller ja, lite varmare och slask ).
Nej hojja, tur att det finns snö !
Nu ska jag vänta i 45 minuter. Räknar nästan sekunderna. Då kommer syrran och då blir allt här hemma snäppet roligare. Kraam.

This is all I have to give you.

Förlåt.
Det är det enda jag kan säga. Vet inte vad jag har gjort mot dig, men förlåt för det iallafall. För jag märker att du har slutat vara med mig, går iväg då jag kommer, tittar inte på mig. Förlåt om det är mitt fel, isåfall har jag gjort något som jag inte har tänkt på, men jag fattar inte vad. Det skulle vara jättebra om du kunde berätta för mig ! Less på allt tjafs, less på allt skit jag måste ta. Förlåt, förlåt, förlåt. Men jag visste inte att jag gjorde vad de nu var jag gjorde. Förlåt.

                                                                                                       
                                                                              Om du inte vet att det är du,
                                                                              Så kan jag ge dig en ledtråd.
                                                                               Min lilla trehjulig mötte jag
                                                                               Dig med. Sen dess har vi 
                                                                               Varit vänner. Och ska alltid
                                                                               Vara det. Eller ? Kommentera
                                                                               När du vet att det är dig jag
                                                                               Snackar om gummiz <´3

Ge mig ett svar bara. Vill du vara vän med mig? Eller vill du bråka ? Thats alla I can say. Kraam.

Glad är jag :D

Hejs,
haft knytkalas i skolan idag. Vi åt godis och såg American Pie 2. Gunnel tyckte att filmen var knäpp :) Och ja det var den ju men skit rolig!
Nu sitter jag här och är otroligt glad :D Hihi, kan inte berätta varför, för att jag inte får men shiit! , är så glaaad :P
Ikväll ska jag ha tråkigt, Pauliina fick inte komma och sova över idag då hennes Pappa far till gruvan imorgon och då vill han hinna se henne. Skit att han inte har ett jobb i Överkalix istället, det skulle verkligen vara riktigt bra. Har också hört att dom börjar sälja mjukglass på fenix idag, men nu har jag ju ingen att fara med !
Imorgon ska hon iallafall komma och då ska vi ha världens kul. Fasst den här gågnen slipper jag inte undan, jag måste se den där filmen " Andra sidan ".  Äta godis ska vi också göra.
Jag glömde berätta igår om Pauliinas tandställning. När vi skulle gå och äta så satte Pau den i fickan så att hon inte skulle glömma den på bordet och sen när hon skulle sätta på sig den var den borta. Helt sjukt, hon kan ju inte ha tappat den och vilken människa skulle sno en TANDSTÄLLNING ? Ja iallafall så sa hon det åt Gunnel och hon har nu en misstänkt. Kan inte säga men det är en som läser det här iallafall. Men asså jag fattar inte hur man kan roa sig med att stjäla en tandställning? Den passar ju inte på nån annan så det är väl bara för att jävlas i sånafall ! Ja, helt sjukt.
Snart måste jag gå från datorn då jag har begränsad tid att vara. Att Paus pappa var tvungen att föreslå det till mina föräldrar? Nu har jag bara en timme att vara, men tur så är ingen hemma så då ska jag logga ut när pappa kommer och ( om han frågar ) då ska jag säga att jag inte varit nå på datorn, att jag bara slog på den för att det skulle vara lättare då jag ska ikväll. Du ser, jag är faktist smart ibland :)
Nu ska jag gå och ta ner Wille från bordet. Fattar inte hur han lyckas men han kan ta sig upp på soffan och då hoppar han typ upp på bordet och snor matrester som står där. Smart jycke jag har också :) Haha. Nej nu måst jag faktist dra innan han äter upp min glass. Kraam.

Björnrundan.

Hejs.
Hade björnrundan idag. Dööötråkigt men inte jobbigt alls. Vi klarade oss upp och då åt vi parisare. Gott. Sen rann vi ju ända ner så det gick ju som bra. Sen har vi varit på Bränna och ätit glass. Pauliina är nu skyldig mig 11 kr. Sen gick vi till Centrum och lyssnade när hon i kassan bråkade med nån ryss. Haha, det var som småskojsigt. Skriver mera sedan. Kraam.

One thing is clear, I wear a halo when you look at me.

Hejs,
Ska meddela att nästan allt på kompis fronten är normalt. Jag och min bästis är åter förenade :) Bara det att det har kommit nya problem, ids inte bry mig om det nya problemet. Det enda som spelar någon roll är att jag och bästisen är på samma sida nu.
Jadu, imorgon har vi björnrundan. Kommer dö innan jag är halvvägs upp. Men ändå är det inte så jobbigt. För jag orkar ända upp och sen spelar det ju inte nån roll då man rinner hela vägen ner. Jag och Pauliina ska ladda upp oss med två paket Dextrol och en daim :)
Skolan var lika tråk som alltid. På syslöjden höll jag och Pau på och dampa oss, och så berättade hon en grej för mig. Det var ändå ganska kul. Vi pratade också lite om våra sommarplaner om att fara till Ansvar ( till hennes farmor där) och bo i en stuga några dagar. Vi ska köpa skiiiitmycket med godis och så ska vi bada. Härligt med sommar snart.
Har börjat fundera på vad jag ska ha på mig på skolavslutningen. Ska man ha kjol / tunika eller ska man ha jeans/shorts? Dålig på att bestämma så ska låta syrran köpa något åt mig.
Snart ska jag fara till farmor. Sen ikväll ska vi äta våfflor nu när det likså är våffeldagen. Det blir nog gott. Nu ska jag äta. Kraam.

It´s so complicated.

Hej.
Har inte gjort nånting idag. Bara varit ledsen (läs "Nu vet du hur jag känner").
Har gjort om min header igen. Den blev inte heller snygg, men jag behåller den tills framöver.
Har inget att berätta så jag berättar om igår.
Jag och Matilda for in till Bränna. Vi gick först in i bibblo för att hyra en dator men självklart så var alla bokade. Shit is the shit. Så vi for därifrån. Nånting hände i hallen på bibblo men det tänker jag INTE säga, det är nog bäst :) Sen for vi till Brännvalls. Dom hade ju stängt så vi for till fenix, där köpte vi oss varsin rulle med pringles och varsin beskvi. Det var gott. Sen hämtade Linda henne och min pappa hämtade mig. Inget intressant med det. Eller jo just det ! Vi spelade in en film. Mördarbilarna hette den. Haha.
På tio minuter ska jag och mamma dra iväg med hundarna i skogen. Sen ska jag gäsa framför tv:n hela kvällen, tror det är typ rättte för rosing ikväll. Kraam.

Nu vet du vad jag känner.

Jag minns, jag minns allt det där du och jag gjorde.
Jag minns där vi satt bakom soffan och snackade hemlisar.
Jag minns första gången jag träffade dig.
Jag minns allt vi skrattade åt.
Jag minns allt vi gjorde.
Jag vill fylla i sprickan.
Jag vill börja om, glömma allt jävla tjafs.
Bara fortsätta som om inget hänt.
Men jag vet att den här gången det kanske inte går.
Jag vet att du och jag kanske inte kan bli likadana som förut.
Jag vet om allt det där.
Men kan vi inte åtminstone försöka?
Jag vill inte ha nån annan bästis än dig.
Jag vill inte bara sitta här och gråta för oss.
Men vill du att vi ska bli vänner igen?
Bästisar igen?
Jag vet vad jag vill, men inte vad du vill.
Fy fan vad jag är less på det här.
Less på allt jävla skit som vi har låtit komma imellan oss.
Hur vi kunde låta det hända vet jag inte.
Men ajg vet att vi lät det hända och jag har väl gjort mest.
Jag har varit jättedum mot dig, förlåt, men jag visste inte att du tyckte att jag var dum när jag gjorde allt jag gjorde.
Vill bara att allt ska vara normalt.
A eller S eller M eller E får inte komma imellan oss.
Inga mer tårar, I promise.
Kraam.


Set me free.

Hej.
Hade sista nationella provet idag. Skönt, riktigt skönt !
Vad ska man göra idag då? Dom flesta kompisar spelar volley kl. 19:00 så jag får se om jag hinner messa nån innan det. Hade igentligen tänkt fara till Lansån men dom var inte hemma.
Förresten har nån sett att jag har världens fulaste header? Joo,  jag skulle bara göra en salrv och se om det gick att sätta in den och det gick så jag ska göra en mycket snyggare i veckan. I promise.

Ä r   s å  a r g  !! Inte på henne, men jag är arg för att hon säger att det inte är kul att bli lämnad ensam. Nog vet jag det ! Jag har mycket mera erfarenhet om att bli lämnad ensam än dig ! Du brukar alltid be S eller A komma och sitta brevid dig. Du frågar aldrig mig. Du brukar alltid gå från bordet om bara jag och du är kvar. Du gör ju precis likadant ALLTID som jag nu gjort mot dig två gånger ! Du fattar ju inte att jag har det värre än dig. Jag får alltid sitta ensam i klassrummet! Bryr mig inte om att dom andra tjejerna inte sitter brevid mig. För du och jag är bästisar, vi var det iallafall. Du gav mig typ världens sötaste grej. En snäcka där det stod jag är alltid med dig i. Så du ljög då? Allt du sa om att vi skulle berätta allt för varandra, var det en lögn ? Isåfall är jag väldigt besviken på dig. Väldigt besviken. Kraam.

One step at the time.

Hej,
Har bråkat med min bästa vän idag. Fast jag inte ens visste om det. Jag har tydligen gått ifrån henne och sånt men hon måste säga till om jag gör det. För jag har ju andra vänner också som jag vill vara med och det är bara att accepetera. Hon kan inte bestämma vad jag ska göra. Men vi är bästizzar så hon måste ju förstå ! Hoppas att vi är vänner igen nudå . Om du känner dig träffad så är det bara att kommentera, ifall vi är vänner ?
Just nu är Matty här. Vi ska gå till Bränna snart och fika *host* på brännvalls. Sen far vi väl till sporthallen och är på datan eller nå. Kulkul. Vi har hunnit äta ett halvt glasspaket ( haha, sara ) och varit ute med hundarna. Två gamlingar kom fram till oss och skulle klappa hundarna. Gud vad störande, direkt så började dom klappa och gulla med Bonne och han blev ju rädd ! Fattar dom inte att man ska låta dom nosa först`????
Nu ska vi gå nånstans. Kraam.

Black or white.

Hej,
Tråkig söndag. Vaknade kl. 07:00. Hade tänkt sova jättelänge idag då Wille för en gångs skull sov hela morgonen. Men dum som jag är hade jag lyckas sätta larmet på 07:00 och jag lyckades självklart väcka Wille med larmet. Och efter det hade han ju som inte tänkt somna igen ,utan han log och drog i mitt hår, kul -.-
Idag har jag faktist tänkt vara med Pauliina. Ingen slalom idag inte , tror jag. Min snälla syster har ju övergett mig här och farit till Laxforsberget med skotern. Hon hade faktist kunnat ta med mig, men inte.
Jag och Pau kanske far till Lansån och kör skoter istället. Och äta bulla kan man ju göra där också. Och NUTELLA ! Naaww vad gott. Bara det att det finns typ en örn där. Och den har tagit en hund som var ute själv, och jag vill inte att nån örn ska ta Wille eller Bonne ! Nej hojja.
Iallafall så har jag laddat upp en massa bilder på datorn nu. Många egobilder och många hundbilder. Får se om jag lägger ut nån nu. Eller senare. Jag är så dålig på att lägga ut bilder. Men det är jobbigt då man måste sätta in dom i fotoalbumet på bloggen först och allt annat tjafs. Jaja.
Nu sitter jag och chattar med mina fina vänner på msn. Vi diskuterar en sak som är privat. Frågan är bara vad jag ska välja, följa hjärtat eller göra det min hjärna tycker är bäst? Det är så svårt ju !!
Nu ska jag ringa Pauliina och höra om hon är hemma. Kraam.

aa
                                                 du och jag <´3
a
                                                   vi <´3

                            jag förrförra julen.

                                                Jackii


                                             Jackii

                        Pauliina och mattys lillasyster på fotbollen.

                       Kan verkligen lita på dig, men vet faktist inte vad du heter så vi kallar dig White nose <´3

                                 Bäzzta bäzztizzz <´3

                     Alltid glad :)

                        Matildas söööt Yenna :)


                                         <´3

                                   Bästa kvällen ever med dig matty och dig pau <´3



                                         Mm :)

                                Jullan och jag goes crazy :)



                                           Jullan ..


What if.

Hej.
Jag slapp gå til famor idag. Mamma och pappa kom hem precis när jag skulle ut genom dörren så jag fick skjuts.
Hos farmor åt jag GLASS ! Mums. Sen kom Charlo och hämtade mig och då åt vi köttfärs sås och spagetti. Det var gott men jag var så mätt efter glassen, men det kan man ju inte säga till mamma. Då blir hon gölen :)
Jag vet inte om Pauliina kommer ikväll eller inte. Får se nu när Charlo är hemma så känns det ut som om jag vill vara såhär med henne idag. För hon är ju inte så ofta hemma och Pau kan jag ju träffa varje dag nästan. Jag får se helt enkelt.
Ska iallafall se Robinsons ikväll. Det är ju sesongs start så man måst ju som nästan titta på det, när det var så längesen det gick på tv.
Ja, iallafall så är jag ensam igen. Mamma och Pappa handlar och Charlotte skjutsar Robert nånstans. Och dom har tagit en hund var så nu är det lungt här hemma. Ska passa på och sova nu så att jag orkar vara uppe länge ikväll. Ska bara läsa klart en blogg som är så dålig att den blir bra. orkar inte ens besvära er med en länk.
Och igen, kan nån hjälpa mig att sätta in min header som jag har gjort? Är jättedålig på sånt och behöver verkligen hjälp. Puss på dig om du vill hjälpa mig.
Har fotat en massa bilder i veckan som jag ska ta och sätta in nån gång du jag har ork att göra det. Men verkligen inte just nu. Som sagt så ska jag sova en timma nu. Kraam.

The other side.

Hej.
Är ensam hemma nu. Mamma och pappa har farit till morjärv och ska köpa ett lättare koppel till Wille.  Det koppel vi har är så tungt för honom när han är så liten. Och Charlotte har farit med Robert och kör skoter. Det vill jag också göra !!! Pappa måste köpa en skoter,en likadan som Robert har för den är fin. Men det kommer han ALDRIG göra.
Och Pauliina är i Ansvar så hon kommer inte hem förrän nån gång ikväll.
Guuud vad tråkigt det ät här hemma! Jag har inte gjort ett piss idag.  Och jag är så trött då Wille väckte mig kl. 05:00 och ville ut. Sen kunde jag inte somna om för atthan låg och bet på mina fingrar. och han har börjat få tänder så det gör ont.
Funderar på att ta en  promenad med Wille till farmor när han har vaknat. Det finns inte så mycket att göra hos farmor heller men där kan man ju äta NUTELLA på macka och GLASS med jordgubbar. Yummie :)
Snart ska jag gå och läsa en bok. Den är inte bra men hellre det än att sitta här och stirra på tv shop. Fattar inte varför man ha tv shop. Köper folk saker därifrån igentligen? Finns det verkligen nån som går på det där med att om man köper en dammsugare så behöver man bara dammsuga en gång per år? Ja, jag skulle vilja ha en sån om det erkligen funkade men det gör det ju inte!! Aaaah dom kan ju ha nå bra program på tv istället för det där. Störande!
Men iallafall så har lille Wille vaknat nu. Så vi ska börja gå mot farmor så fort jag har ringt henne. Kraam. 

Happily ever after.

Hej.
Har precis läst ut en bok som hette Happily ever after. Den var inte bra.
Iallafall så fick jag inte fara till farmor!! Dumma mamma och pappa. Nu kan man ju inte äta glass. Jaja.
Men mamma lovade iallafall att vi skulle sy huvtröjan åt Wille ikväll så då får vi göra det också!
Charlotte kommer hem ikväll. Robert ska köra skoter eller nåt sånt så jag och syrran ska busa med Wille.
Wille har skitit inne TRE gånger idag. Och kissat inne ÅTTA ! Jag är så less den lille gullungen. Men ändå inte.

Nu kommer Charlotte så jag ska gå och hälsa. Kraam.

that´s all .

ska snart fara till farmor, så det här blir ett snabbt inlägg.
skolan idag var inte så jobbig, men vi hade två prov .. blää...
nu är jag på msn och har nyss torkat kiss. att han adrig blir rumsren! han är ju inte så gammal men det är så jobbigt att torka upp hans skit !
hos farmor ska jag äta glass. och se på tv. det är kul.
mina helgplaner ser ut ungefär såhär:

Lördag: Gå ut med hundarna på låång promenad i skogen. sen när pauliina är hemflugen från ansvar ska hon komma till mig. hon ska sova över och vi ska slå "vara uppe" rekordet. vi har planerat att vara uppe till 5:00 och se en rysare som heter andra sidan. får se hur det går med det.

Söndag: åka slalom är väl det enda jag ska göra. pauliina får jag tvinga med mig. sen så kankse jag far en liten sväng till farmor.

Nu måst jag gå, innan Wille äter upp mina leggins. Kraam.


I'm never gonna shut you out .

Hej.
Idag var det skola, som vanligt, tråkigt.
När jag kom hem åt jag glass. Sååå himla gott ! Sen kom mamma hem och då for vi och hämtade Pau i Bränna. Sen for vi till skogen och släppte lös hundarna. Jag och Pau snackade hela tiden.  Sen när vi kom hem så badade vi Wille. Han tjöt och skrek. Herregud vad synd man tyckte om honom!
Sen har vi väl inte gjort typ nånting, Pauliina spelar DS och jag måste träna på läxorna. Tråkigt som bara den . Jaja, ska gå. Kraam.


Tänkte bara..

.. säga till dig ( du vet vem du är ) läs min blogg om du vill, men snälla håll dina kommentarer för dig själv. Det var allt.

090318

Hejs.
Vet inte vad jag ska skriva nu. Vet inte ens varför jag skriver det här inlägget. Men det känns ut som om jag måste skriva av mig. Känner mig så ledsen och irriterad på saker jag inte kan nämna här.
Ska istället skriva lite om min dag.
Vaknade klockan 07:00 helt utvilad. Det kändes riktigt skönt att få en natt med nio timmars sömn, annars då jag sovit cirka tre timmar (för att jag vaknat av att lille Wille ligger på mitt ansikte). Jag hann faktist duscha (stavning?) innan jag åkte iväg. Vi var framme i skolan fem minuter försent och jag hatar, hatar, hatar och hatar att komma försent! Jaja..
Skolan var tråkig. Men elevens val ägde ju som vanligt. Jag och Matilda hade lässtuga i vårt klassrum innan syslöjden. Det är så kul, för att vi är alltid ensamma där. Vi lyckas alltid hitta på någonting roligt, du och jag <´3.
Mamma hämtade mig efter skolan och då for vi upp till grelsbyberget och släppte lös the dogs. Efter det for vi till bibblan och lånade två böcker. Den ena var en rysare/deckare som hette Skuggvarelser. Den andre var nån bok som hette sy till hunden. Jag och mamma har tänkt sy en liten söt huvtröja och en dress som gör så att hans päls inte blir så tovig.

Nu ska jag tvinga pappa att skjutsa mig till farmor. Kraam.


Ledig dag, nr 2 . .

Heejs :)
Är på världens bästa humör idag :)
Charlotte min snälla syster har sovit i min säng med Wille inatt så jag fick sova i hennes säng. Snacka om att jag är utvilad nu. Jag vaknade kring kl. 11:00 och åt varma mackor som syster hade gjort. Sen så såg hon att Wille hade kissat inne så jag vart tvungen att torka upp det såklart. När jag skulle hämta papper så såg jag att han hade skitit i ett hörn också! Fasst det visste ju inte syster så jag gick till henne.

Mej säger:
Om jag torkar upp kisset den här gången, lovar du då att torka upp nästa gång? * försöker att se smart ut*

Syster säger:
Varför skulle jag göra det? Har han skitit inne? Det stinker !

Jaa, ännu en gång var hon för smart för mig.
Undra vad man ska hitta på idag. Nånting med hundarna såklart men vad? Det är som jättehärligt väder ute så vi kanske är ute och busar idag.
Vi ska iallafall fara och hälsa på farmor med the dogs, lite senare. 

Syster ska fara hem till Luleå ikväll och det suger. VILL OCKSÅ BO I LULEÅ! Men ändå inte , då kan jag ju inte träffa mina fina kompisar lika ofta :)
Och ja just det, syster var ute med Lille Wille för nå tag sen , och så gick dom till baksidan och då sprang han in i hästhagen. Hojja om hästarna hade reagerat på honom! Då kanske han hade varit död nu, men tur att vi har snälla hästar här för dom tittade bara på honom. Tack, grelsbyhästarna :)
Nej nu måste jag gå, Wille har fått damp och springer runt i hela huset och piper :D κ®∂Μ


Ledig idag :)

Hej.
Sätter inte in några bilder nu. Jag och syrran ska fara till Lappberget snart så vi ska ta en fotosession där också så det blir annars så jobbigt att sätta in bilder två gånger. Jag vet, jag är lat.
Kunde faktist sova tre timmar inatt :) Lille snyggisen har legat på mitt huvud och sovit så det var inte så lätt att somna. Men till slut gick det, och jag fick tre timmars sömn. Vaknade av att han hade bajsat i mamma och pappas sovrum. Haha, gissa vem som fick ta och torka upp det? Jo, jaag så klart!
Nu ska vi fara. Kraam.

Ps. Uppdaterar senare. Ds.


Uppdatering kl. 17:07.

Hej, nu uppdaterar jag med lite bilder som jag lovade :)

                                  
                                a

                                                                        Favvoplatsen :)                                        
                                 dsa                                                            
                                                                                     Carro , Wille  .
fsda
                                                  ads                                           dasasdfsdaez<

Orkar inte sätta in några mer bilder, ni får nöja er med dessa.

Och föressten har jag fått besöksrekord här på bloggen ! Nämnligen . . . . . . 38 st! Det är inte så mkt jämfört med andra bloggar men ändå :) För mig är ni alla sötizaar guld värda <3
Nu ska jag ta mig ett glas juice och vänta på att lille Wille vaknar. Då måste jag på stört springa ut med honom så att han inte kissar inne. Ska också ladda batterierna i kameran så att jag kan fota ääääännu mera :) Kraam.


090314

Heej.
Nu har syrrorna kommit. Vi har hunnit gå på långpromenad med vovvsinggarna och jag som trodde att jag skulle få bära Wille hela vägen men inte ! Han sprang för fullt bakid Bonne. Dom hade jättekul.
Nu har vi köpt lite godis och chips. Ska se melodifestivalen. Undra vem som vinner? Sarah Dawn Finer hoppas jag på ! Kraam.

Lille Wille <3

Heej <3
Hann inte skriva nåt igår. Hade fullt upp med att se till så att inte Wille åt upp nånting :)
Resan till Piteå gick långsamt som bara den, men jag kunde sova sista biten. När vi var framme så gick vi ju in då och då mötte vi Veronica ( hon som fött upp valparna ) då fortsatte vi in till köket där Wille, Sally ( syrran ) och Wilma ( mamman ) låg på hög och på busade med varandra. Såå söött!!
Wille hade blivit väldigt mamma kär, det syntes  för han gick hela tiden och drack typ mjölk från mamman (?) så att hon blev väldigt irriterad på honom. Sen så satte jag mig på golvet och då kom Sally till mig och hängde sig i mitt hår. Sen så fick mamma några papper från Veronica och sen så var det dags att fara. Så pappa tog honom i famnen och så drog vi.
Men guuud så han pep i bilen, och sen efter en stund så slocknade han i mitt knä. Helt gulligt.
Vi stannade till på en rastplats och släppte ut honom och Bonniz så att dom fick kissa. Sen for vi till djurmagazinet. Jag hade med mig Wille i famnen och jag hörde två tanter säga åt sina gubbar " gud vad söt! kan vi inte skaffa en sån ". Haha, och varenda gubbe svarade ungefär " en sån där liten hårboll? vad kan man jaga med en sån ? ".
När vi var hemma så var han lite osäker men det gick över fort. Fasst han vill alltid vara vid fötterna och brevid en.

Han är bara fööör sööt! Men jag fick stiga upp kring 06:45 och gå ut med honom för att han pep. Ja, han kan inte skälla ännu men det kommer :)
Just nu håller han på att bestiga mount everest ( d.v.s min sackosäck ) men det lyckas inte så bra när han sjunker ner hela tiden.
Bonne som jag trodde skulle typ bita honom är nästan rädd. Han går iväg om Wille kommer nära. Det är ju lite synd men jag såg på nå Cesar program att valpar sänder ut nånting så att äldre hundar håller sig borta. Det är ju lite konstigt igentligen men jag tycker så himla synd om Bonne ! Var det fel att köpa en till hund eller är det bara i början?

Iallafall så är det skönt att man inte behöver gå på långa promenade ännu. Det är bara att släppa ut honom. Men ganska ofta måste det göras. Iallafall så måste jag nu gå och släppa ut honom. Han ligger och gnäller vid dören :) Kraam.

090312

Heejs .

ÅÅååååååhhh vad irriterande ! Alla mina kompisar är och hälsar på nån eller städar eller badar eller kör skoter och vad har dom tänkt att jag ska göra nudåå? Nää, det är inte ert fel kära vänner :) Men det här är min sista fria dag. Sen har jag en hund att sköta om. Och dessutom en VALP. Dubbelt så mycket jobb med att torka piss och allt annat "roligt".
 Det är så tråkigt här hemma. Jag ska försöka messa några och fråga om vi kan hitta på nå för det är så piss tråkigt här. Och skolan var lika pissig. Det enda som finns här idag att vara glad för är ju att Wille kommer till oss imorgon. Men det är ju imorgon ! Flera år är det ju dit och vad ska man göra tills då?
Finns det inte någon vacker ängel, sänd från himmlen som kan rädda mig? Snälla?

Lite, men bara lite positiv kan man ju vara i det här inlägget iallafall.
Ikväll har jag tänkt åka skidor med Bonne :) Vi far nog ner till isen och tillbaka. Det beror ju på om det är så mörkt för det är inte så trevligt att åka där ensam om man inte ser någonting och ifall att vi skulle möta en hund så skulle ju Bonne sticka utan att jag skulle veta det. Om jag nu orkar skidra. Annars blir det bara att gå till Bränna och tillbaka. Får se hur det blir.

Och så till en helt annan sak. Jag har fått världens mest irriterande låt på hjärnan. Vi har typ sjungt den på engelskan idag.  Let them breath, Let live .. Nåt sånt går den.
Njäää nu måste jag chatta med mina stackars vänner som får vänta när jag skriver det här. Kraam.

090311

Hejjs :)
Idag har vi haft skola som vanligt .. Det var trååååkigt. Fast elevens val var skitkul, eller hur matilda? :D
Nu har jag sett två avsnitt Vänner och nu så ser jag hockey. Luleå möter Frölunda. Jag hoppas då på att Luleå vinner men jag tror inte det när Frölunda leder med 3-0.

Tänk, bara två dagar kvar tills en liten brunlockig valp ligger i den blåa korgen brevid min säng. Jag längtar så otroligt mycket efter honom ! Bara att det kunde bli Fredag nu på direkten !

Jaoow nu ska jag läsa lite andra bloggar. Kraam

090309

Heej :)
Idag är det ju måndag. Alltså första skoldagen efter lovet. Jobbigt..
Vi hade musik sista timmen och då gjorde jag, pau och sara en låt ( fasst det var mest sara som gjorde den! ) . Haha, den blev hel sjuk och Monika fick ta bort några "olämpliga" ord ur den, hihi.

Efter skolan gick jag till farmor. På vägen dit hann jag smyga in på konsum och köpa en chokladkaka. Orkade bara äta en rad så den ligger ännu i min ficka.. Jätteintressant, eller hur .. När jag var framme så åt jag.
Sen ringde jag Pau och frågade om jag kunde fara till henne. Hon sa ja. Sen for jag ju dit och möttes i dörren av söööötungen Daisy och Pau. Då sa hon att jag måste gömma mig, då frågade jag varför då sa hon att hennes pappa hade ringt och sakt att jag inte kunde komma och jag som bara ... oookeeeeeej??? Men inte ides jag sitta där uppe ensam så jag ringde pappa så kom han och hämtade mig. Det där var ju också som intressant, eller hur?

Nää gud vad tråkig jag är! Nu måste jag ta och vara lite trevlig på msn. Kraam.

090308

Heej alla fina människor <3
Det blev ingen slalom och ingen fotboll.
Det blev en Pauliina dag !!
Ja, vi gjorde inte så mycket men Bonne är ju totalt kär i henne ! Asså seriöst han slickar henne i öronen , näsan, fötterna och ja, överallt, hihi.
Vi tog oss en promenad ner till isen också. Vi släppte lös honom så att han gjorde av med lite energi.
Vi vände när det bara var några meter kvar till isen för att vi såg Davids pappa med hans hundar gå där och om Bonne hade sett dom hade han börja skälla och så hade sprungit dit och det är sååååå pinsamt när han gör så !
Men tur så såg han dem inte.
Men när vi var halvvägs upp på spåret igen såg han någon kille gå på vägen så självklart så sprang upp dit och började skälla ut den där stackars killen. Han blev ju fan rädd och började som springa bort från Bonne, men han fortsatte springa efter killen.
Och min och Paus första reaktion var att lägga oss på marken så ingen såg oss, haha, då slapp vi iallafall skämmas! Men vi fick ju fasst Bonniz så det gick bra :)

Igår fick mamma en ny mobil, eftersom att när jag och Matilda var i lappberget så lyckades vi som krocka med varandra så vi flög och då gick luckan av i mobilen. Den nya är jättesnygg tycker jag men det är inte en walkman så , inget för mig.

Ikväll ska vi se kl. 20:00 på femman nått nytt program. Nu ska jag gå ut med Bonne. Kraam . 

Städdag idag .

Heej!
Idag blev det en tråkig städdag. Men det måste ju liksom göras nu när det bara är 6 dagar kvar tills lilla Wille kommer hit. Och när han är valp som är han ju inte rumsren och jag vill inte att han ska pissa och skita ner mina grejor.
Vi har verkligen rensat i mitt rum. Jag visste inte att jag hade hälften av alla saker som jag hittade lite här och där. Iallafall så sorterade vi bort mina gamla bratz som har legat i en låda under sängen. Fy vad äckligt och dammigt det var där i lådan. Och inte nog att det var en två centimeters stor spindel som kröp fram där. Usch !
Nu, snart ska jag duscha Bonne så att han blir ren och fin.
Får se om jag hinner till fotbollsträningen imorgon. Jag har missat typ varenda vecka så det känns ut som om jag får skippa slalomen och fara och sparka boll istället. Ja, vi får se hur det blir med det.
Ikväll ska vi se film och äta godis och pringles ( haha, matty känn på den ). Kraam.

Dundret .

Heej !
Idag har vi varit i dundret. Pauliina var ju med oss som ni vet. Hon hade aldrig varit där förut så hon tyckte att det var läskigt att åka i lyftarna. Men det är ju klar det är ju så högt, brant och äckligt.
Vi åkte mest i en svart backe som var jättelång men inte så brant.
Pau ville åka i skogen så vi gjorde det men vi for lite fel. Vi visste inte vart vi skulle ut och det var jätte äckligt.
Det gick jättesnabbt också så Pauliina körde in i ett träd och satt bara och garva ! Fasst hon kom inte låss och då skulle jag gå dit och dra upp henne men då drog hon ner mig också. Så vi var fasst båda två. Och så kunde ju ingen se oss så vi satt ju där i säkert en halvtimme och kämpade med att komma upp. Men tillslut fick vi upp oss och då körde vi så fort vi kunde ner för att min mamma väntade där för att vi skulle och äta. Och vi fick inte åka i skogen.

Mamma: Varför tog det en sån tid ?!
Jag: Ööh, vi-vi ööh.. träffade Pauliinas moster Janne . .
Pauliina: Ja . . ööh . . hon . . hon  babblar mycket.
Mamma: Jaså .

Fatta att hon trodde oss.. Som vi stammade..

När vi for hem så satt vi och nötte upp mitt DS.
Sen stannade vi just hos mormor och morfar i Lansån. Där fikade vi och var ute.
Nu är jag hemma och ska se så ska det låta så jag måste gå :) Kraam.

Trött .. som ett as .

Heej..
Jag är jättetrött nu.
Vi ska fara till Dundret typ nu så det blir ett kort inlägg. Skriver sen när vi har kommit tillbaka !
7 dagar kvar !! Kraam.

Sweet is here :)

Hej!
Nu har Sweet Pau till anlänt Sverige.
Hon har nyss skrivit ett inlägg ( ett väldigt kort ett ) så besök www.sweetpau.blogg.se !
Ikväll ska vi se nå på tv och äta mammas hemgjorda daim. Den är så god.
Kanske lägger in nå bilder ikväll eller imorgon. Beroende på om jag hinner och orkar.
 κ®αΣ.


a

Hemma i Överkalix igen !

Hej!
Nu är jag hemma igen. Pappa kom och hämtade mig med lastbilen typ kl. 13:00. När jag kom hem fick jag en stoooor kram av Bonne. Sen så tog vi en promenad. Vi gick ner på skoterspåret som går till isen där jag släppte lös honom så att han fick springa lite. Så nu har han lite mindre energi i sig.
Pauliina ska komma till mig vid 20:00. Hon är nu i Finland så jag får vänta. Imorgon ska vi åka slalom i Svanstein ski eller Dundret. Får se vilken backe som känns bäst. Ska gå nu. Kraam

Onödigt . .

. . jag vet. Men måste bara säga att det är 9 dagar kvar ! Fattar du ? 9 dagar! Längtar så hemskt mycket!


kraam.

ps. haha matilda nus krev jag ett inlägg för din skull! nu är du glad va!


090304

Heej -.-
Jag vet, jag vet, jag mobilbloggade inte idag . Men det får bli invigning någon annan gång. Och då ska jag komma ihåg. Men iallafall så var jag på stan idag. Själv var ajg eftersom att Julia var och åkte pulka typ. Och jag köpte ingenting ! Så ingen behöver döda mig !
Eller jo, det skulle behövas eftersom att jag skriver så dåliga rubriker. Men ni får antagligen leva med det. Och så en till sak jag varit dålig på, att sätta in bilder. Jag säger att jag ska men det blir aldrig ! FÖRLÅT ! OKEJ ? Jag vill och jag ska bli bättre på det. Faktist så ska jag ta och sätta in bilder på hundarna ikväll!
Och föressten, Matty och Pauliina, ska ni fara och åka slalom på lördag? Orkar inte ringa och fråga så jag hoppas att nån av er tar och läser det här.
Nej nu ska jag sätta in bilderna. Kraam♥

                                                wille1                            
                                                                                                         ♥Wille  ↑  ↓
                                                wille2

                                                      Bonne1
                                                                                                 ♥Bonne - valp   ↑  ↓
                                               bonne2

090304

Hej :)
Idag har jag inte hunnit göra så mycket. Men jag kan inte sluta hoppa runt och småsjunga när jag ser mina fina slingor i spegeln ! Igen, jag är så nöööööjd !
Det finns absolut ingenting att se på tv och jag har redan spelat wii. Jag gjorde om mitt ålderstest och nu är jag bara 46 år..
Nu ser jag på en Ica reklam. Dom är faktist ganska så kuliga !
Snart ska jag gå till Charlottes jobb. Kanske går på nån affär och kollar ( straffa mig om jag köper något, LOVA ). Jag ska se om jag får med mig Julia. Om hon inte har något annat för sig som vanligt.
Jag ska ta och inviga min mobil i mitt bloggande. Alltså ska jag mobilblogga därifrån.

Asså kan någon hjälpa mig?? Hur i h-vete sätter man in youtube-klipp och spel på bloggen ? Jag blir så irriterad när det inte funkar! Nog är jag okunnig men jag fattar ju inte ens instruktionerna som finns på www.snyggareblogg.se . Det kommer ju inte upp nån pop up ruta ????????? BAAAAAH JAG BLIR GALEN !
                                                          Kraam.


The big city .

Hello .
Sitter här och fantiserar om ifall att vi skulle flytta till Luleå. I know it will never happend .. Luleå är nog ändå för stort för mig, lilla Överkalix duger finfint .
Ikväll har jag färgat och klippt mit hår. Jag är j*vligt nöjd ! Tack syrran du är bäääzt <3
Åsså har vi sett desperate housewifes. Det var bra som vanligt.
Får se om jag ids lägga in nå bilder sen jag och Julia var på teknikens hus. Isåfall imorgon för snart somnar jag. Kraam.


090302 - 090303

Hejhej :)
Glömde att skriva igår så jag berättar lite om gårdagen nu .
- Vaknade 06:09
- försökte somna om 
- det gick inte
- tog ett glas vatten
- somnade om.
- Vaknade igen 09:46
- steg upp
- satte på datorn
- spelade lite wii
- Jullan ringde och ville komma
- jag hoppade in  i duschen
- Jullan ringde och bad mig komma ut
- jag gick ut i bara byxor och linne
- tyckte att det blev väääldigt kallt
- sprang upp och tog på mig jacka och skor
- sprang ner igen
- mötte Julia i dörren
- vi gick upp
- Julia förklarade varför hon hade en väska med sig
- jag tog mig två rostade mackor
- gjorde oboy
- åt upp mackorna och drack upp oboyen
- letade efter musik på datorn
- svärde eftersom att jag inte hittade musik
-  julia frågade varför jag inte bara gick in på youtube
- jag gick in på youtube
- satte på tatto
- frågade julia om hon ville spela wii

Okej orkar inte skriva sådär nå mer men vi gjorde iallfall något ålderstest på wii och Julia blev 52 år och jag blev 76 år :) Hihi. Sen så kom Peter och hämtade Julia och då spelade jag lite på datorn. Sen så kom Robert från jobbet och då fick jag inte vara på datorn nå mer. Det sög. När Charlotte kom hem så åt vi och så for jag till Julia. Vi hyrde en film som hette Reno 911 :D Den var lite knäpp. Sen så somnade Julia. Då nötte jag lite DS sen så slocknade jag också :) Det var igår det :)

Idag så vaknade vi kring 08:30. Sen har vi ätit varmkorv och nött lite mera DS. Och nu i skrivande stund så försöker Julia att se vad jag har skrivit. Men hon får vänta tills det publiceras :) Skriver lite mera kväll :D Kraam. 

090301

Heej !
Idag har jag och syrran åkt skidor med Bonne. Vi blev lite slöa och så hade Charlotte på sig tre storlekar för småa pjäxor så det blev inte så långt, bara ner till isen :)
Senare så åkte jag med Charlo och Robert hit till Luleå och nu sitter jag här.
 Vi har sett en film som hette typ Halbert ( nå konstigt namn i allafall) ? Den var faktist ganska kul .
Båda jobbar imorgon så jag är helt ensam 09:00-18:00. Men jag tror att min kusin Julia ska komma hit och göra mig lite sällskap.
Nu ska ja sysselsätta mig med att spela ett beroendeframkallande spel som PAULIINA har visat. Kraam.